Thunder_bird Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaşlar param - ye düştü yaptık bi cahıllık ne caresı var bunun
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hmm cok berbat bir durum Sana söyle acıklayım .. Aynısı bende oldu Cantamda 1.400.000.000 coins var üstüne 800 milyona shell sattim bi baktim para - 2.000.000.000 oldu... Herkeze sordum cogu kişi bilgi sahibi değil. Gatelerden bile geçemiyorum dediler GM 'e pm at GM den gelen yanit Sory i dont help you Good Game.. Sonra dediler o chari cope at gecmis olsun arkadasim artık o char para taşıyamaz sen simdi mutfaga git bir bardak al soguk su koy ve ic gecmis olsun o charida at gitsin..
Aeran Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Thunder_bird, 25 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: arkadaşlar param - ye düştü yaptık bi cahıllık ne caresı var bunun gecmis olsun dostum. bildigim kadarıyla yok ama aynı sorunu premiumu olanlarin support ile çözdüklerini duydum. Tabi sözkonusu usko oldugundan hersey mümkün.[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 burda daha önceden konuşulmaya çalışılmış ama ilerki sayfalarda konuyu patlatmışlar herzamanki gibi.bu topic in başlarını bi incele[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Aeran Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Schweppes, 25 Ağustos 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Sonra dediler o chari cope at gecmis olsun arkadasim artık o char para taşıyamaz sen simdi mutfaga git bir bardak al soguk su koy ve ic gecmis olsun o charida at gitsin.. eminmisin? nedense aynı sorunu olanların dedigine gore para aldıkca ordaki negatif değer sıfıra yaklaşıyor. Buda demektirki +0 yapabilmek için 2milyar daha koyman lazım. 2 milyarda zaten eksiye düşmesine sebep oldugundan 4milyar ile kurtulunabilir bu işten. Tabi az para degil 40gb. Arkadas belki bu yuzden demiştir charı çöpe at :)[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bence premium al ve supporttan çöz başka türlü yapamassın[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
MMx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yapıcağın Şey Basit Biraz Ama Sen Bilirsin Yinede. Paran - Ne Kadarsa O Kadar Parayla Borcunu Ödemek Olur Benimde Başıma Böyle Bir Olay Geldi Maradondan Dışarı Cıkamadım Günlerce...[signature][hline]
Comebackbaby Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaslar charınızın yan tarafına ezik bi char acın ve bankada paranız varsa ordan cekin bi arkadasınıza verin Sonra siz merchant acın 1 pod vs koyun - ne kadar yazıosa o fiyatı yazın sonra arkadasınız gelsin ceksin benim basıma 3 4 kez geldi gecmish olsun
AeneisF Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 CZ de paran 0 lanısaya kadar öldürt........ İşe yarıyo
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kardeş yoketme yolu en iyisi cz dir. öleceksin sürekli makul bi fiyatda ise üstüne para koy 0 la yoksa o para gidiyor sanırım yetkililer ilgilenmiyor. ko nun bir bugu işte bu da :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [spo1=İç Beni! İç Beni...][/spo][Bu mesaj CaNNi tarafından 25 Ağustos 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :( öle deme la adama evlat acısı gibi koyuyor :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gm düzeltior bunu parayı parayla düzeltmeye calışsanız zaten 40 gold bar zarar etmiş olursun 10-20 gb arası 60-62 karakter alırsın ama gm bunu düzeltior bi kaç arkadasımın basına geldi premiumsan daha cabuk olur onun dısında msn den mailden oyundan bi sekilde ulaşcan[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: AeneisF, 25 Ağustos 2005 20:22 tarihinde demiş ki: CZ de paran 0 lanısaya kadar öldürt........ İşe yarıyo eğer arkadaş en son moradonda kalmışsa oradan çıkamaz :D sadece moradonda yaşar :D çünkü para- oldugu için gate lerden geçemiyor :D çok kötü bir durum cz'ye gidemez hatta hiçbir yere .. moradonda solucan kesebilir sadece[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Premium uye isen custemer support'a msj atıyorsun... Yaklaşık 2-3 gun sonra -2.000.000.000 olan parayı "0" lıyorlar... 3 gun once bir arkadas elindeki +6 Lycaonu sattı ve para -2.093.000.000 oldu, Gm msj atmış sana yrd. edicem die, etmişte parayı sıfırlamıs :D :D ... Oyunu bıraktı adam ya tabi iyi bir msj döşedi custemer support'a....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence 0 lamak yerıne parayı getırebılırlerdı benım ark ın 63 lwl magesi var diezde oda dupe yaparken - oldu pren u olmadı halde bir türk GM ye pm attı ( türklere ayrıcalık yapıyormus ) sora parası eskı halıne geldı... bu ne yaptında oldu deyınce ben bılmıyorum walaa dedı :D oda bir daha olmasın bu deyıp gecti
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Çok taze bir hbr; dun Gm odin'in -2.093.000.000 'sını sıfırladıgı arkadaş dun gece döşedigi yazı ile bugun tam bu saatlerde parasını geri aldı... Böle bir durumda olan arkadaşlara duyurulur....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eleman iyi laf döşemiş heralde nedir bu laflar koray? valla çok merak ettim bak[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 walla yardımcı olmuş okadar parayı sadece gm sıfırlayabilir yoqsa qolay qolay biteceq bişi deil :)
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yandi , gitti kül oldu... Ağlamak yoook yüreğim sızlamak yook yüreğim ne acılar yaşadık biz seninnnnleee...[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Birşeyler sorcam kimsenin aklınamı gelmiyor yoksa kasıtlımı sorulmuyor. ÇÜNKÜ DURUP DURURKEN SIFIRLANMAZ. 1- Paran durup dururkenmi (-) oldu? 2- Resmi siteye yazdınmı? 3- Dupelediğin gbleri paraya çevirdiğin anlaşılmış olabilirmi? 4- Bunların hiç birini yapmadım diyorsan geriye dönüp aldığın birşey dupeli olabileceğin aklına geldimi?
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hiç Alakası Yoq Bence Bızım Cafeden Bı Arkada Oldu - 2.000.000.000 Parası Wardı Premıumu Da Wardı 1 Hafta Durmadan Costumer Support A Pm Attı Ugraşdı Didindi We Sonuç Parayı Geri Aldı... +6 Lycaon Satmıştı Sorada Gosteriş Yapmak Icın GB Lerı Bozdurmuş - Ye Düştü Para... :P Dedıım Gıbı Sonucta Parayı Geri Aldı.. Ss i De Yollaya Bilirim :D
Öne çıkan mesajlar