Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Günler, güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, ben her gece karanlığa dikip gözlerimi, senin aydınlığını bekledim, Sen Yoktun... Binlerce adım attım bu sokaklarda. Beraber gezdiğimiz her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdamıza bulanmış her kaldırım taşında senin izlerini aradım, Sen Yoktun... Senin kokunun sinmiş evimizin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını yüreğimin derinliklerinde hissederken, beni o enkazın altından çekip alacak ellerini aradım, Sen Yoktun... Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyarsın diye bekledim, Sen Yoktun... Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayal kırıklığını yaşadım, Sen Yoktun... Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi, karanlığın kucağına attım her gece. Bir an önce sabah olsun diye, uykunun beni çekip almasını istedim, olmadı. Kaç gece sokaktaki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye, Sen yoktun... ----------------------------------------------------------- Siz kederin gözlerine sığmazsınız Yazgıdan yumuşak bir şey kalmıştır. Hangi kalp bir mektuba sığmıştır? Dünya nafile aşk dışarıda kalmıştır. Bu yüzleri aynalarda bulamazsınız Kapılar kapanır anlam size kalmıştır. O bildiğiniz sancı gelir, Yalnızlığa dalarsınız Aşk ıssız, kalbi kırık bir mektup kalmıştır. Mazi böyledir yeni hatıralar yaratırsınız Rüyalar yaşatır, gerçeklerin hançeri kalmıştır. Aşklar böyledir, hayatı sonsuz sanırsınız İhanet acı, geride kırık bir kalp kalmıştır. Hayaller böyledir gürültüler bırakırsınız Kelimeler sessiz, yokluğun gölgesi kalmıştır. Anın muhteşem derinliğine kanarsınız Elimizde kala kala hayallerimiz kalmıştır. Hayat böyledir düştüğü yeri acıtır Aşk adresinde yoktur, sesinde veda kalmıştır... (bunların yazarlarının kim olduğunu bilmiyorum. çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. daha önce yazıldıysa kusura bakmayın arattım ama bulamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 1.si hoşuma gitti.[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ewet ilki çok güzel olmuş..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar