KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tvde gördüm şimdi tarkanın .... .... diye gösteriyo biip yapmışlar. Cezadan sonra tarkana da harbi salak biri olduğunu göstermeye başladı[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İsmail türüt'e de sarktı amacı ne anlamış değilim..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Boş vakit değerlendirmek... Piyasa bu beyler. Bu adamlar parlak streç kıyafetli süper dürüst insanlar değiller. Para kazanmak istiyorsan sansasyon yaratacaksın... Olay çıkarsa namın yürür.. biz de böyle. Hem Tarkan'a da yarar bu olay, yeni albüm öncesi falan...[signature][hline]MONO(b)LOG
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yanlız sahane kufur ediyo :D tarkanın tııd tıııııııdd *iki adım yürür* hahahaha der ve gider :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ceza'nın GTN SKM GIRAÇ olayından sora kendıne gelemedı heralde eleman, ters etki yaratmışta olabilir bu olay.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Şarkılarını severim ama bu hareketleriyle hem kendinden hem sesinden soğutuyor. Kaset filan çıkarıcak herhalde ondan bu olaylar. Emre Altuğ' dan sonra Kıraç ında sansasyonlarına doyum olmaz[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kıraç eskiden böyle yapmazdı anlamadım. şimdi oraya buraya laf atıyor.[signature][hline] Hö ?
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kafasını kırıp açıcaksın görecek gününü :D[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ağzını okumaya çalıştım büyük ihtimalle ''Tarkanın a*ına koyayım ben'' diyor.. Ayıp yediremedi kendine küfürü başkalarına ana avrat küfür etmeye başladı.. Manyak mıdır nedir ??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence çok doğru bu adam kimsenin cesaret edemediği şeyleri söylüyor... Tarkan açıklamalarınında hepsi doğru bi insan nie amarikaya giderki? kendi vatanından ayrılıp? Sevmiyodur bu ülkeyi.Ha ben giderim amerikaya yapacağım tarz çunki oraya uygun ama tarkan böyle bi düşünceye kapılamaz cunki pop yapıyor, pop da elin arabistanında bile beğenilen bi tarz ama baktım burda alternatif müziği sindirmiş ve para kazanabilir hale gelmişse kalırım paşa paşa ülkemde çalarım. :D Benim görüşüm gelipte abidik gubidik laflar etmeyin pls :) saygı duyun pls.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 "tarkanın a.ına koyayım" lafına saygı duymak? bir kez daha düşün bence, saygıyı duyacagımız şey buysa artık[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 keşke okumasaydı kıraçı çok severdim hızla soğuyorum[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sorj, 27 Ağustos 2005 11:47 tarihinde demiş ki: bence çok doğru bu adam kimsenin cesaret edemediği şeyleri söylüyor... Tarkan açıklamalarınında hepsi doğru bi insan nie amarikaya giderki? kendi vatanından ayrılıp? Sevmiyodur bu ülkeyi.Ha ben giderim amerikaya yapacağım tarz çunki oraya uygun ama tarkan böyle bi düşünceye kapılamaz cunki pop yapıyor, pop da elin arabistanında bile beğenilen bi tarz ama baktım burda alternatif müziği sindirmiş ve para kazanabilir hale gelmişse kalırım paşa paşa ülkemde çalarım. :D Benim görüşüm gelipte abidik gubidik laflar etmeyin pls :) saygı duyun pls. Şu anda yaşadığın ülkede nereye gidersen git üstüne insanlar atlasa herkesin tanıdığı sevdiği bir kişi olsan gör bakalım nasıl kaçıyorsun.. Belki şöhreti seviyorsundur ama adam sade bir yaşamı tercih etmiş demekki.. Amerikada onu kim tanıyıp da üstüne başına atlayacak sade bir yaşam sürüyor şu anda.. Ben olsam ben de giderdim...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sorj, 27 Ağustos 2005 11:47 tarihinde demiş ki: bence çok doğru bu adam kimsenin cesaret edemediği şeyleri söylüyor... Tarkan açıklamalarınında hepsi doğru bi insan nie amarikaya giderki? kendi vatanından ayrılıp? Sevmiyodur bu ülkeyi.Ha ben giderim amerikaya yapacağım tarz çunki oraya uygun ama tarkan böyle bi düşünceye kapılamaz cunki pop yapıyor, pop da elin arabistanında bile beğenilen bi tarz ama baktım burda alternatif müziği sindirmiş ve para kazanabilir hale gelmişse kalırım paşa paşa ülkemde çalarım. :D Benim görüşüm gelipte abidik gubidik laflar etmeyin pls :) saygı duyun pls. her insan istediği her yerde yaşar eer ülkesini sevmiosada bu seni ilgilendirmez ve sana ona hakeret etme hakkını getirmez...:D(gzl cümle)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 27 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: "tarkanın a.ına koyayım" lafına saygı duymak? bir kez daha düşün bence, saygıyı duyacagımız şey buysa artık Bunedir ya? amacın ne abi? Ben öyle bişey demişmiyim kendi yazdıklarıma saygı duyun dedim, Abidik gubidik mesajlar yazmayın dedim :-) Sen herhalde kıracın dediklerine saygı duyun anladın :-P said: Sawer, 27 Ağustos 2005 12:27 tarihinde demiş ki: her insan istediği her yerde yaşar eer ülkesini sevmiosada bu seni ilgilendirmez ve sana ona hakeret etme hakkını getirmez...:D(gzl cümle) Beni belki ilgilendirmez ama Hakaret etmedimki? Hakaret ettiğim biyer gösterirmisiniz? Düzgün okuyunuz pls.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 27 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: "tarkanın a.ına koyayım" lafına saygı duymak? bir kez daha düşün bence, saygıyı duyacagımız şey buysa artık Ceza'nın önünde diz çökmemiz gerekirdi değilmi.. :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adamın kafa milyon. çok belli. ama roportajın öncesini neden yaynlamadılar onu merak ediyorum açıkçası. ayrıca tarkanın bende .............. :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gereksiz bi insan şu kıraç[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaptıgı dizi muzikleri varya allah onu bildigi gibi yapsın[signature][hline]DN 41
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Bachree, 27 Ağustos 2005 11:52 tarihinde demiş ki: keşke okumasaydı kıraçı çok severdim hızla soğuyorum aynen katılıyorum +11[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ona buna b.k atıp, bi yerlere gelmeye çalışıyo gibi bana.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sufenta, 27 Ağustos 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ona buna b.k atıp, bi yerlere gelmeye çalışıyo gibi geliyo bana. [signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 SADECE REKLAM......[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sorj, 27 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: ZaugnaKhaldun, 27 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: "tarkanın a.ına koyayım" lafına saygı duymak? bir kez daha düşün bence, saygıyı duyacagımız şey buysa artık Bunedir ya? amacın ne abi? Ben öyle bişey demişmiyim kendi yazdıklarıma saygı duyun dedim, Abidik gubidik mesajlar yazmayın dedim :-) Sen herhalde kıracın dediklerine saygı duyun anladın :-P said: Sawer, 27 Ağustos 2005 12:27 tarihinde demiş ki: her insan istediği her yerde yaşar eer ülkesini sevmiosada bu seni ilgilendirmez ve sana ona hakeret etme hakkını getirmez...:D(gzl cümle) Beni belki ilgilendirmez ama Hakaret etmedimki? Hakaret ettiğim biyer gösterirmisiniz? Düzgün okuyunuz pls. bence sen düzgün yaz çünkü yazdıından kıraç haklı gibi gostermişin yada bana ole geldi bide hakeret dedıım kıraç ın dedii anlamında[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 diziler tatilde para kaznaması lazım bok atıyo işte heh[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Öne çıkan mesajlar