Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar,Anfi Taşıma Tutorial'ı

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar Gitar ve Anfi Ankaradan İzmire nasıl götürülür ? İzmirden Ankaraya nasıl geri getirilir :D
İnat ettiler İzmire tatile gel diye gitarım anfim olmadan gelmem dedim... Hard Case alıcam ama anfi ne olucak birde hard casede güvenme kargoda ediyorlar gitarın ağzına dediler beni yediler bitirdiler... Otobüsle gidiyorum :) Gitarımı kucağıma alıcam olmicak :) Yokmudur hassas kargo falan gibi birşey...

Edit: Kilit cümleyi unutmuşum -> Tutorial Pls...

[Bu mesaj Feandreu tarafından 24 Ağustos 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fragile kolisine koy.Kaptana söle dier bavulların arasına sıkıştrsnki sarsılmasın Gitarıda kucaında tut işte :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

case i iki ayağının ortasında götürüceksin yanında götürüceksen ( az yol katetmedik) ama çok rahatsız bişey hele öndeki yatırmaya kalkarsa koltuğu kavga çıkabiliyo.
ama bi seçenek daha var görevli arkadaşa bavulları koyarken rica edersin özel bi yerleri var onların yicekleri falan koydukları oraya koyuyolar gül gibi geliyor hiç birşey olmuyo.
amfi ise ilk geldiği kutuyu ve onu çevreleyen köpükleri atmadıysan aynı şekilde paketliyip direk bavul kısmına verebilirsin (üstüne bişey konulmicak şekilde) eğer attıysan tekrardan temin etmelisin bunları bu konudaki önemli husus ise KÖPÜK. evet köpüklede köşelerini (hem alt hem üst köşe) kapamalısınki sarsılma-çarpma olmasın.

haydi sana iyi yolculuklar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde memleketim olan ıspartaya giderken ototbüste yaşlı bi amcanın yanında oturuodum.İlerleyen saaatlerde amcam bana yaslanmaya başladı,aldırmadm yaşlıdır fln olabilir.Kafayı yasladı.Gene bişi demedim.Ama amcamın ağzından salyalar felan akıyo üt,shirt ıslak zati otobüs ayak kokusundan geçilmiyo en sonunda bi çekildm adam direk taak düştü bnm koltuğa.Tam olarak anlayamadığm bi ses çıkartıp cama yaslandı ve salya-sümük uyumaya devam etti.Yane bbütün acaip tipler otobüslerde çoğu kişiyi bulmuştr sanırım..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Gitar ve amfin olmadan niye gidemiyosun :). Bi yerde çalacaksan orda amfi vardır zaten, gitar çalışacam diyosan amfisiz 1 hafta rahat çalışılır hatta 1 ayda çalışılır, eğer arkadaşlara çalacam diyosan eh bi zahmet sen nerdeysen oraya gelsinler :) ya da pedal veya processorun varsa veya yoksada yanına bi jack alıp bilgisayar varsa ona girebilirsin. Yani baya enteresan bi durumki gidiyo hepsi. Bişey olmaz inşallah alet edevatına.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım, şimdi otobuse binerken bavulunu bagaja yerleştirecek gorevlinin avucuna 2 -3 - ne kadar geçerse gonlunden sıkıştırıyosun.sonrada bide şunu koyabilirmiyiz fakat narin bir cihaz şutfen ustune bişey koyulmayacak şekilde yerleştirirmisiniz diyerek amfiyi uzatıyosun ardından.istersen bagaja koydurabilirsin gitarı ki ben oyle yaptım gene bu dahada narin bi cihaz bunu diğerlerinden farklı bi yere koyabilirmisiniz diyosun.bavulları koydukları yerden farklı bi yere yerleştirdi.gitarım ce ben huzur dolu bir yolculuk geçirdik[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

otobuslerdeki o yukardaki bolmeye koyma derim(gerci bagaj konulan yere koycaksin sen ama yinede soyliyim dedim :) ) bende surekli izmir-ankara arasi gidip geliyorum ve usaktan sonra cok fazla virajli oluyo yol.1 keresinde o yukardaki bolmeye koymustum uyandimda baktim koca bassin yarisi disariya cikmis birisinin kafasina dusse yarar valla :). gitari hep kucagimda tasiyorum ben o yuzden,bide bass :) koltuk yatirdilarmi ölum oluyo resmen.o yuzden gunduz gidiyorum en azindan koltuk yatirma ihtimalleri daha az :-P[signature][hline]Rising to the heavens light
Just to plea for death
Just to be denied-
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Pati'den bi arkadaş yani Zubadam, Ankaraya gitti daha dun gece Gitarıyla beraber, ama amfisi yoktu yanında. Gayet otobuste aldı yanına gitarı işte kucaana, amfiyide ayaanın altına alırsın yanı ama yanında bavullarımı nası taşıcam dersen işte o gercekten zor :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi otobüs bu otomobil değilki ehehe... Genellikle yanıma acaip adamlar önümede kokana kadınlar oturuyor... Kadın bi dayıyor koltuğu şezlong gibi eh bende horul horul uyuyorum zaten biletleri almaya gittik akşama doğru konuştuk Ryan'ın anlattığı gibi yapacağız... Kadın rica edersiniz koyarlar oraya dedi... Zaten milli piyangodan ikramiye çıksın antalya , bodrum , izmir , çeşme gibi stratejik bölgelere bir ev bir anfi birde gitar alıp koyacağım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...