Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben undead roque um karşımda allied görünce saldıramıyorum.ama bi keresinde elf le dans ettik fln daha sonra birden kırmızı yandı ve atack verebildim.Anlayamadım lütfen yardımcı olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 nerde dalmaya calışıosun.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 belki alliance bölgesindeydin elf sana vurunca sen de atak verebildin?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 normal serverda olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 normal serverda oynuosun. o dansettiğin elfte /pvp yazarak pvp flagını açmışki sende dalabilmişsin. pvp= player vs player = oyuncu ile oyuncu demektir. yani sen /pvp yazarsan herkes sana saldırabilir. ama baskası /pvp yazmadan sen saldıramassın. /pvp yazıpta flagını açtığında biri sana saldırmadanda kimseye saldıramassın.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar