ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nereid oldukça güzel bir oyun sergileyerek yendi beni, artık oyundan umudum kesilince ve sonuç ta önceden belli olunca resign diyip kaçtım walla ben, kendisini tebrik ederim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 -cd - sixoms yarı final maçı yapıyorlar. nereid zaugna'yı eledi. zaugna'ya çok teşekkür ederim, ikimizin maçı da çok güzeldi :) nereid - manti maçı başlıcak şimdi.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nereid son maçtan bitkin ayrıldığı için bi 5 dk dinleniyor. son gelişmeler böyle. Pati Haber-İstanbul[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 3. turda Sixoms'u yendim güzel maçtı...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 -cd finale çıktı arkadaşlar. nereid - mantı maçını kazanan da finalist olucak.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 :P la salak gibi mat oldum komedi ama hızlı oynadık baya. Neyse tebrikler efenim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mantı finale çıktı. nereid'e çok teşekkür ederiz, çok güzel oyunlar çıkardı. mantı - cd finalde![signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 finaldeyimmm...finaldeyimm...finaldeyimm.... Rakibim Nereid'e centilmence mücadelesinden ve undo'sundan dolayı teşekkürü borç bilirim..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 delikanlı adam hamlesini geri almaz ülen![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 İntikamımı aldım :P niahaha 1 vezir 2 kale verdim üstünede 2 kale çıktım muahau =) Ama Cd- harbi iyi oyuncu gece sux oldu bizim maçlar başarılar kendisine .. Ki kazanacak bence =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya bensiz turnuva turnuva değildir..AALOOO BUNU ADAM GİBİ BİR KAFEDE FELAN YAPALIM![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tüh be Mantı kazandı =)) Tebrikz efenim başka turnuvalarda görüşmek üzere ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mantı kazanır bu turnuvayı ehe fastreload, zaugna, cidden çok güzel maçlardı, küfürsüz falan çok saolun.. sonra efendim organizasyonu düzenleyen herkese teşekkürler falan filan..tekrarını beklioruz ve finali izlemek istiorum ama giremiorum odaya!! =/[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mandoo...seninle bi unvan maçı yaparız sonra..:) Şampiyon oldum. Gururluyum. :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben de ikincilik title'ı istiyorum Sixoms'a da fair play ödülü verecem ehe...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben madalya istiyorum. evet.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu turnuvanın 1.si manti arkadaşlar. tebrik ediyoruz, yarin title verilmesi için gerekli merciilere (karakedi =p) başvurucağım. katılan herkese teşekkür ederim. bir dahaki turnuvada görüşmek üzere ;)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mantı'nın son vezir hamlesi beni benden aldı zaten tebrik ederim...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Cd-, 14 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Ben de ikincilik title'ı istiyorum Sixoms'a da fair play ödülü verecem ehe... hayıır fair play benim beniim :)[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Cd-, 14 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Mantı'nın son vezir hamlesi beni benden aldı zaten tebrik ederim... riske girdim..o hamleyi hazırlamak için savunmayı boşladım 1 hamle..allahtan o sırada sen de piyonla vezirini savunan hamleyi yaptın...fırsat doğdu yani.. neyse teknik analizlere gerek yok :P Herkese teşekkür ederim. Bütün maçlar başabaş gitti.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 güzel turnuva, düzenleyen metboyun, katılan herkesin ve kazanan mantının ellerine sağlık bir dahakine buluşmak üzere mandoo, sus bakiim sen=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zaugna esas ben teşekkür ederim hayatımın en uzun maçını yaptım senle :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar admin desteği de gelirse bu turnuvaları düzenli olarak yaparız, katılan herkese teşekkürler. iyi geceler.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Title olayı olursa ünvan maçları olsun. Ünvanı isteyenler sahibiyle 10 maç yapsın beraberlik 0.5 galibiyet 1 puan olsun işte yenerse alsın ünvanı beraberlikte ünvan korunsun. Ünvanı almak için maç yapıpta alamayan bir maç daha yapmak için 1 ay beklesin cart curt .. Belirli aralıklarla turnuvalar olsun bu turnuvalar yoluylada ünvan alınsın .. Öeh Paticik World Chess Championship oldu muha =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Her türlü meydan okumaya, ünvan maçına açığım :P Ama durun önce bi şampiyonluğun tadını çıkaralım...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar