Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

metboy

Öne çıkan mesajlar

nereid oldukça güzel bir oyun sergileyerek yendi beni, artık oyundan umudum kesilince ve sonuç ta önceden belli olunca resign diyip kaçtım walla ben, kendisini tebrik ederim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

:P la salak gibi mat oldum komedi ama hızlı oynadık baya. Neyse tebrikler efenim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

İntikamımı aldım :P niahaha 1 vezir 2 kale verdim üstünede 2 kale çıktım muahau =)

Ama Cd- harbi iyi oyuncu gece sux oldu bizim maçlar başarılar kendisine .. Ki kazanacak bence =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

tüh be Mantı kazandı =)) Tebrikz efenim başka turnuvalarda görüşmek üzere ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

mantı kazanır bu turnuvayı ehe
fastreload, zaugna, cidden çok güzel maçlardı, küfürsüz falan çok saolun..
sonra efendim organizasyonu düzenleyen herkese teşekkürler falan filan..tekrarını beklioruz

ve finali izlemek istiorum ama giremiorum odaya!! =/[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 14 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Mantı'nın son vezir hamlesi beni benden aldı zaten tebrik ederim...

riske girdim..o hamleyi hazırlamak için savunmayı boşladım 1 hamle..allahtan o sırada sen de piyonla vezirini savunan hamleyi yaptın...fırsat doğdu yani..

neyse teknik analizlere gerek yok :P

Herkese teşekkür ederim. Bütün maçlar başabaş gitti.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

güzel turnuva, düzenleyen metboyun, katılan herkesin ve kazanan mantının ellerine sağlık

bir dahakine buluşmak üzere

mandoo, sus bakiim sen=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Title olayı olursa ünvan maçları olsun. Ünvanı isteyenler sahibiyle 10 maç yapsın beraberlik 0.5 galibiyet 1 puan olsun işte yenerse alsın ünvanı beraberlikte ünvan korunsun. Ünvanı almak için maç yapıpta alamayan bir maç daha yapmak için 1 ay beklesin cart curt .. Belirli aralıklarla turnuvalar olsun bu turnuvalar yoluylada ünvan alınsın ..

Öeh Paticik World Chess Championship oldu muha =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...