Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

metboy

Öne çıkan mesajlar

Her zaman haksız olan bağırıp çağırır bi' de bunu unutmayalım...Valeron emi bi' şey olursa bundan sonra bağırma fazla...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 13 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 13 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
şahın önünü kapatırsan. benim kont bile yener seni..

dalga geçmiyorum yeni duydum bunu ben paranoyak olduğum için kapıyordum neden peki kapamamak gerek?

rakip şah çektiğinde kaçış şansın olmalı mutlaka aç yani..

bu arada ben nereid e yenildim. güzel bi maçtı teşekkür ediyorum..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar iyi oynamıyorum aslında da metboy un kafasının dağınık olmasından faydalandım diyebilirim

nereidle kapışıyorum, metboy biliyor ben de dağınığım bugün, bakalım ne olacak sonuç

güzel maçtı bu arada:P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dayanırım :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...