darklife Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet arkadaslar ben mageyım ve artık swit istemekten bıktım ya bunu daha kolay bır yolu olmalı bence bır skıll veya ıtem bunu bılen bırı varsa yazar sa cok sevınırım sımdıden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Speed+ Potion.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ıste sımdı benım bıttıgım andır one abı yaw ne dır nsıl bır seydır nereden ala bılırım veya nerede bula bılırm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eğer normal olarka exp kasıyorsan alma derim ya reel para verecen ya da oyunda 10 m 15m civarı satıolar areste oradan alacan ama yarım saat için verilmez derim ben eğer cz ye çıkıcaksan olabilir tabi... ---------------------------------- Ayrıca benden de sw istenilmesinden bıktım :) [Bu mesaj Lord_Aurain tarafından 28 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ozaman bunu sadece npc ler satıyor dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bunu Power-Up Storedan $İle Alıosun 1 tanesi yarım saat ölsen bile tekrar doğduğunda swiftli doğarsın. bir paketi 300 itemdir. 30*30=900dk Lik Swift Satın Almış Olursun 13-15M Arası Değişiyor Ama Beramusta 25M Bile Gördüm o Yüzden Fiyat Hakkında Tam Olarak Bişiy Diyemem.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tesekkurler ozaman sımdılık hala swit istemeye devam edecegım gıbı isteyenın bır yuzu kara vermeyen zencı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sadece siz gıcık olmuonuz swift olayina.3-4 gundur bi eleman geliyo basima hergun dikliyo siviiit siviiit diye bagiriyo veriyorum swift ini tsk etmeden gidiyo dün gene geldi sw istedi vermedim uzadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tesekkur demek ıyıdır kımıs aga bır swit desede sankı ekmek arası doner ıstıyro adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi yalvarıcan böle dicenki; abi bana swift atarmısın? ok(swifti atar) çok saol abi bu diyalog oluo bende böle oyuna yeni başlamış gibi konuşunca.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sifit mi pilisssss[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 speed potlar diezde 1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 beramusta o fiyatın 13 katı ama alan cok az speed ztn premıum alıp satmak isteyenler yanlıs yapıo ilerde o scrollar onlara o kadar lazım olucakkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodrana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 diezde 1m mi 5 ten aşağı görmedim a.q 1m den bulaydın doldursaydım bankayı artık oyunu bıraktım a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 normalde mage char la oynodum priest ve magelerin swifte ihtiyacı wardır (warrior ın kendi skill i olduğu için yazmıom) solo golem yaparken her zmn lazm oluo trans scroll kullanırken speed pot kullanamadığın için zorunlu en yakın rogue a swift pls yazıoz çoğu werio genelde arasıra bu diyaloglarda olabilio tabi :D swift pls no nie? 100k sırf bu olay için rogue char açtım :D:D ama 2dk lık yürüceğin yerede koşarak gitceksen 12 13m werip pot almakta biraz öle olur ...[signature][hline]Nation: Karus Job: Mage Lwl: 6x Np: 1xxxx Nick: BesT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 swit ya svit benzeri bir skill oldugunu hatırlamıyorum ve swittttt diye bagıranlara gıcık oluyorum sahsen ben enayimiyim o swift potion ları alıyorum ? gerçi su anda rogue um ama... xigenon icin mal mıyım ben o kadar potion a para verıyorum[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 swift istemekten bıktıysan sende swift pot al paran yoksa swift iste ben diezden biliyorum 50k verdinmi 30lvllerde adamlar akşama kadar sana swift verir :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar