Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swit istemekten bıktım ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar ben mageyım ve artık swit istemekten bıktım ya bunu daha kolay bır yolu olmalı bence bır skıll veya ıtem bunu bılen bırı varsa yazar sa cok sevınırım sımdıden tesekkurler
Mesaj tarihi:
eğer normal olarka exp kasıyorsan alma derim ya reel para verecen ya da oyunda 10 m 15m civarı satıolar areste oradan alacan ama yarım saat için verilmez derim ben eğer cz ye çıkıcaksan olabilir tabi...
----------------------------------
Ayrıca benden de sw istenilmesinden bıktım :)

[Bu mesaj Lord_Aurain tarafından 28 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sadece siz gıcık olmuonuz swift olayina.3-4 gundur bi eleman geliyo basima hergun dikliyo siviiit siviiit diye bagiriyo veriyorum swift ini tsk etmeden gidiyo dün gene geldi sw istedi vermedim uzadi :D
Mesaj tarihi:
normalde mage char la oynodum priest ve magelerin swifte ihtiyacı wardır (warrior ın kendi skill i olduğu için yazmıom) solo golem yaparken her zmn lazm oluo trans scroll kullanırken speed pot kullanamadığın için zorunlu en yakın rogue a swift pls yazıoz çoğu werio genelde arasıra bu diyaloglarda olabilio tabi :D

swift pls
no
nie?
100k

sırf bu olay için rogue char açtım :D:D ama 2dk lık yürüceğin yerede koşarak gitceksen 12 13m werip pot almakta biraz öle olur ...[signature][hline]Nation: Karus
Job: Mage
Lwl: 6x
Np: 1xxxx
Nick: BesT
Mesaj tarihi:
swit ya svit benzeri bir skill oldugunu hatırlamıyorum ve swittttt diye bagıranlara gıcık oluyorum sahsen ben enayimiyim o swift potion ları alıyorum ? gerçi su anda rogue um ama... xigenon icin mal mıyım ben o kadar potion a para verıyorum[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Mesaj tarihi:
swift istemekten bıktıysan sende swift pot al paran yoksa swift iste ben diezden biliyorum 50k verdinmi 30lvllerde adamlar akşama kadar sana swift verir :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...