Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swit istemekten bıktım ?

darklife

Öne çıkan mesajlar

eğer normal olarka exp kasıyorsan alma derim ya reel para verecen ya da oyunda 10 m 15m civarı satıolar areste oradan alacan ama yarım saat için verilmez derim ben eğer cz ye çıkıcaksan olabilir tabi...
----------------------------------
Ayrıca benden de sw istenilmesinden bıktım :)

[Bu mesaj Lord_Aurain tarafından 28 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu Power-Up Storedan $İle Alıosun 1 tanesi yarım saat ölsen bile tekrar doğduğunda swiftli doğarsın. bir paketi 300 itemdir. 30*30=900dk Lik Swift Satın Almış Olursun 13-15M Arası Değişiyor Ama Beramusta 25M Bile Gördüm o Yüzden Fiyat Hakkında Tam Olarak Bişiy Diyemem.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Sosyal ağlarda paylaş

normalde mage char la oynodum priest ve magelerin swifte ihtiyacı wardır (warrior ın kendi skill i olduğu için yazmıom) solo golem yaparken her zmn lazm oluo trans scroll kullanırken speed pot kullanamadığın için zorunlu en yakın rogue a swift pls yazıoz çoğu werio genelde arasıra bu diyaloglarda olabilio tabi :D

swift pls
no
nie?
100k

sırf bu olay için rogue char açtım :D:D ama 2dk lık yürüceğin yerede koşarak gitceksen 12 13m werip pot almakta biraz öle olur ...[signature][hline]Nation: Karus
Job: Mage
Lwl: 6x
Np: 1xxxx
Nick: BesT
Sosyal ağlarda paylaş

swit ya svit benzeri bir skill oldugunu hatırlamıyorum ve swittttt diye bagıranlara gıcık oluyorum sahsen ben enayimiyim o swift potion ları alıyorum ? gerçi su anda rogue um ama... xigenon icin mal mıyım ben o kadar potion a para verıyorum[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...