Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar screan shot'ta görüldüğü gibi görev çubuğunda Winamp'ın ses efektini daha iyi çıkartmasına yarayan DFX 7.2 var bu program winamp'ı her açtığımda otomatik açılıyor bende açılmasını istiyorum zaten ama sorun şu bunu hem aktif hemde görev çubuğunda bu şekilde durmamasını nasıl sağlarım yer kaplıyor ? Winamp ne güzel system tray'de. Ama bu kalıyor böyle. Ayarlarında yok böyle bir olay. [spo1=hede][signature][hline] Hö ?[/spo][Bu mesaj Mavi tarafından 28 Ağustos 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 önce hatunları çekmelisin[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Spoilere koydum +18 konusu olmayan tıklamasın yada göğüs falan görmek istemeyen tıklamasın lütfen.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 koymamışsın hede yazıo. sorununu tam anlamadım ama galiba windows başlarken açılmamasın diosun dorumu?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 28 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Düzeldi.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu arada soruyu yanlış anlamışım bilmiorum ben.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bak resimde altta görev çubuğunda DFX adlı program varya o program hem aktif kalıcak hemde orda olmayacak onu istiyorum ama hallettim.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Görev çubuğu sekmesini croplamak çokmu zor bir iş ? Adam ne cevap vereceğini unutuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar