vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kendine bu sekilde maas baglatan kimse varmi?, pratikte sorun cikariyorlarmi bilmek istiyorum[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 5 milyon mu neydi bu maaş be? Ayrıca okuyorsan bağlamıyorla biliyorum..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 uctun be abi :) liste en alttaki listeyi kontrol et teorik olarak bole ama pratikte basina gelen varmi?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bayağı farketmiş, ama yine az da.. Maaşının % 50’si bune oluyo?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de anlamadım nedir bu?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 işsizlik sigortası bu,işinden senin elinde olmayan bir sebeple ayrılırsan veriyorlar,kolun bacağın koparsa yani,işteyken aldığın maaşın belli bir yüzdesini geçemiyor tabii.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 vimpir senın neren koptu yada bı yerın koptumu :D[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: vimpir, 28 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki: illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim örnek olarak verdim bi yerinin kopmasını :D.senin hatan olursa işten çıkarılman almıosun diye biliyorum ben.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 olurmu canim ozaman kim alicak o maasi :), tazminatimi aldim ve almamam icin 1 sebep yok ayrica almak vermem gereken belgeleride aldim is yerinden sorun yok, bisi danisiyim dedim ettiniz icine :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar