Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Issizlik Maasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işsizlik sigortası bu,işinden senin elinde olmayan bir sebeple ayrılırsan veriyorlar,kolun bacağın koparsa yani,işteyken aldığın maaşın belli bir yüzdesini geçemiyor tabii.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 28 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim

örnek olarak verdim bi yerinin kopmasını :D.senin hatan olursa işten çıkarılman almıosun diye biliyorum ben.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
olurmu canim ozaman kim alicak o maasi :), tazminatimi aldim ve almamam icin 1 sebep yok ayrica almak vermem gereken belgeleride aldim is yerinden sorun yok, bisi danisiyim dedim ettiniz icine :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
  • Yeni Oluştur...