Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Issizlik Maasi

vimpir

Öne çıkan mesajlar

işsizlik sigortası bu,işinden senin elinde olmayan bir sebeple ayrılırsan veriyorlar,kolun bacağın koparsa yani,işteyken aldığın maaşın belli bir yüzdesini geçemiyor tabii.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 28 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
illa biyerinin kopmasi gerekmiyor sapa saglam insanlarda aliyor ama belli bir sure sigortanin odenmis ve is yerinden cikartilmis olman gerekiyor, bu sartlarin hepsi bana uyuyor yarin gidicem iskura 1 akil danisiyim dedim

örnek olarak verdim bi yerinin kopmasını :D.senin hatan olursa işten çıkarılman almıosun diye biliyorum ben.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

olurmu canim ozaman kim alicak o maasi :), tazminatimi aldim ve almamam icin 1 sebep yok ayrica almak vermem gereken belgeleride aldim is yerinden sorun yok, bisi danisiyim dedim ettiniz icine :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...