Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Topic'den de anlaşılacağı üzere Bones aramaktayım. Şimdi Zombie, Shadow Wisp falan kesin demeyin. Elinde olan varsa Atlantic'de seve seve satın alabilirim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ndir bu bones millet satıo hep iyide para isitoalr[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Tailoring'de skill level 85 üzerinde olduğunda Bone Armor yapıyorsun. Bone Armor da, hides ve bones ile oluyor. Zombielerin felan içindeki boneları makasla kesince işte materiyal hazır oluyor. Sen de Bone Armor dikiyorsun. Eh doğal olarak az ve zahmetli imal edildiği için de iyi paraya gidiyor. Olay budur. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 abi bone armor iyi bişi deil ki hane sen özel bişi yapıosan ..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Özel birşey=Skill Gaining Bence feci özel birşey Deamon'cuğum. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ahahah ıyıdı kerem[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 lol başımıza terzimi oldunuz.bi de bu moda cıktı hayır yeni bii de yokki heryerde olan şeyleri dikip duruolar.boya desen bende ee napoıo bunlar.otur skill kas bod tamamla olamz öle şey.. *!anti-tailor akım başlatmaya karar werir* darka mı benzioz ne..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 haatta imzama bakın.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Biçki nakış kursları açıp genç kızlarımızı meslek sahibi yapacağım valla. Niyetim odur. (Coşkun ağabeyimiz öğretti...) Şaka bir yana Deamon, sen Atl.'de isen Brit bankın önündeyim. Görüşelim. Erkmen benim karakterin ismi. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 geliorum.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 oil clothlarlada artıyodu en son?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Eagle, Ayarların içine etmişler afedersin. Artmıyor inan ki. Artması mucizelere bağlı. Yoksa hiç kasmazdım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 gunn bir haftadır burda nuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 75ten 95e kadar oil cloth 95-110 arasi da herhangi bir cesit studded armor 110-115 arasi studded tunic 115-120 arasi sadece bone armor ile gain verir lutfen abartmayalim 85te felan bone armor yapmiosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bone Helmet 4 Hides, 2 Bones -- -- 85 Bone Gloves 6 Hides, 2 Bones -- -- 89 Bone Arms 8 Hides, 4 Bones -- -- 92 Bone Leggings 10 Hides, 6 Bones -- -- 95 Bone Armor 12 Hides, 10 Bones -- -- 96 Eh 85'de yapıyordum işte... Yoksa neden sorayım. Ama şimdi bıraktım işte oil cloth sağolsun :) Sevgiler, [Bu mesaj Goodness tarafından 14 July 2003 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tamam yaparsin da gainleri aldigin itemlar benim yazdiklarim :) ben bile 111 tailor bone yapmiom daha eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bence sen BOD toplamaktan yapamıyorsundur :P Bu arada benim başka bir sorunum var BOD demişken; elaleme ne BOD'lar çıkıyor. Ben neden rezil BOD'lar alıyorum bir bilebilsem... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 once gm smith ol sonra bodlar gelsin :) valla ben 2 gundur 10x ver plate tunic 10x aggy plate helm 10x gold plate lbod 10x gold plate legs 20x cop chain tunic 15x sh chain tunic ve bole giden bi bod listesi cikardim felaket sevindirik moddayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Benim bir dosya kağıdı Smith'im yok Sanrey'ciğim. ICQ'dan konuşmaya devam etsek. Karakedi karşımda oturuyor. Az sonra forumlara bakıp dalacak bana :) Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 niye burasi da iyi hem heyecanli oluo surekli f5 f5 ne zaman post attigini merakla bekliosun icq ne ole hemen bibip otuo msg geldigi anlasilio :) (ben bu yuzden kapadim sesleri bakinca goruon aaa msg gelmis oluosun daha zevkli ehehe (sadist miyim neyim)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 "(sadist miyim neyim)" sayko mode on sanmıyorum.hayatınız çok monoton bir hal almış.bu yüzden birazda olsa renk katmaya çalışıyorsunuz.kendinize yeni hobiler bulmaya çalışın yada eskileriyle daha fazla ilgilenin.çıkın, gezin, yürüyün, spor yapın.sağlıcakla kalın... sayko mode off :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar