Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 reina ataköy olimpiyat evi inönü stadı kalender orduevi sultanahmet camii SS'leriyle ilk gelene PM'den öpücük[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 manyak mısın kardeşim sen? :) *çaktırmadan google earth e çift tıklar* ya reina bebek de miydi?istanbul'u hiç bilmiorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 28 Ağustos 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende bilmiorum =) yani aslında bana abuk subuk şeler atsanızda, ii blöf yaparsanız öpücüü alabiliriniz... siz yinede caglardan öpücük alcam heycanıyla yannış yapmayın...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sen kızz mısın ona göre arıcam :-) isim tutmasada sanalda nickler de yalan asklarda :-)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] [Bu mesaj Tcpip tarafından 28 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 garbage dan cıkma bence sen[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hayır erkeem ama yane blmoorm... tam garbıç havamdayım... size doyum olmaz ben çöplüğe gidiorum DOSTUM BURASı BENIM ÇÖPLÜĞÜM[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://img83.imageshack.us/img83/1512/ahandareyna1rr.jpg burası reina olabilir. boşum şu an diğerlerini de bulcam :D[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 28 Ağustos 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ehehe ben bayaa bi kasıp kuzenin evini bulmuştum. çok keyifli bişi internetin hızlıysa =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 istanbul parkı bulacam vazgeçtim orası daha kolay tuzla da dimi orası?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://img287.imageshack.us/img287/1787/tanmlanamayanyer5ne.jpg tuzla yakınlarında bir şey buldum ama nedir çıkaramadım?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 28 Ağustos 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İşte İnönü Stadyumu !!! [Bu mesaj SbNN tarafından 28 Ağustos 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ataköy Olimpiyat !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Caglar35, 28 Ağustos 2005 00:46 tarihinde demiş ki: hayır erkeem ama yane blmoorm... tam garbıç havamdayım... size doyum olmaz ben çöplüğe gidiorum DOSTUM BURASı BENIM ÇÖPLÜĞÜM Oh yeah,burda soruları ben sorarım tamam mı? Hee tamam mı? :-P[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 28 Ağustos 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hey hey sakin ol... anlaşabiliriz. bu arada istanbulparkı bulamazsın istanbulun çekimleri 2001 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 beyler üzülerek sölüorumki sultanahmet camiinin olduu tarihi yarımada hala mozaik durumunda. yani kimseye öpücük yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tuuuhhh napcas smdı :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar