dUdU Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Sadece account'u veriyorum box falan yok ben de kısım kısım netten download ettim. level 17 Ranger/Necromancer fiyat: 55 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cdleri varmı,eğer cd ye çekersen updateleriye birlikte büyük ihtimal ben alırım[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ne yazıkki CD'leri yok. Çekebileceğimi de hiç sanmıyorum :) Eğer bi dostundan falan bulursan ve hala accounta ilgin devam ederse yine mesaj atarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla hiç tanıdık gw oynayan yok buralarda,şimdi netten oyunu çek updateler falan çok uzun iş,eğer sen cd leri çekebilirsen dediğim gibi ben alırım hemen:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gw de oyunu indirmesi uzun surmuyo cok kucuk (1mb biseydi sanirim)onu yukluyosun sonra oyun icinde sen harita degistirdikce kendisi dl yapiyo,dl ler uzun surmuyoda.yani saatlerce dl olayi yok en guzel yanlarindan birisi...[signature][hline]Rising to the heavens light Just to plea for death Just to be denied- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cdler kopya olarak ortalıkta var onları kullanabilirsin bi sakıncası yok.[signature][hline]Rahip Sanchez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar