fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 TOBB u kazandım ben çevresinde 400 ytl ye kadar yurtlar var mıdır? varsa nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 höh!! ev yokmuymuş o paraya ki??[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakmin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 400 ytl ye kadar tobb kendi karşılıyor yurt ücretini bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tobb şu çiftliğin oraya açılan üni diilmi? orda pek yerleşim yok bildiğim kadarıyla.yani üninin tam yerini görmedim tahmini konuşuyorum hehe.okulun kendi yurtları vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 TOBB orada sağdaki soldaki tüm arazileri kapamış durumda yurt inşaatları falan yapıyorlar daha ehhe. Oralarda pek bir yerleşim yok evet site olarak takılan konutlar falan var.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yurdu olmadığı için para veriyor git otelde kal =p yada anka giden arklarının kanına gir eve çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 En yakın yurt Başkent Öğrenci yurdu-Beşevler .Zaten her sabah önünden servis geçiyo[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar