vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kasa arkadaslar bu kasaya floppy nasi takicam ya icindeki aparatlar floppy e gore degil 1cift demir var onuda uyduramadim floppy e help mi pilis[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Dijitalcenter bu konuda destek vermiyor mu?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aramadim belki bizden kullanan birisi vardir diye soruyorum ya floppy takma meraklisi degilim ama kapak var floppy icin bosluk var yedek kapakta yok gittim siyah floppy aldim ama henuz takabilmis deilim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Floppy girisi var diyorsun, ee o zaman sorun ne tam olarak? yani cift demir derken ima etmek istedigin sey ne tam anlayamadim.. [signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Makaveli tarafından 28 Ağustos 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya normalde plastik aparatlar var cdrom v.s kolay monte icin ama ben ole salak birisiyimki simdi dvdrw takinca 1 kapak bosa cikicak buda demek oluyorki o floppy icin ayrilmis bos kapak yerine kullanabilcem ama bende o beyin nerde kafami şEyapim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar