Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

media player göçmesi

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

windows kurduktan sonra bi şekilde mp 10 kurdum ve bişeyler oldu hatırlamıyorum baya önce, o zamanlar dikkat etmemiştim, sonradan farkettim bi şekilde bi bozukluk oluştu. bazı dosyaların önizlemesini yaaprken göçüyo, herşeyi izleyip dinleyemiyorum, explorerdan hiçbi şekilde video izleyemiyorum direk göçüyo, tamamen bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum onuda yapamıyorum tamamen silinmiyo, bi şekilde yardım lazım, ya tamamen sileyim baştan kurayım insan gibi, mp9 da kuramıyorum 10 var diyo böle deliricem düzeltemiyorum üf :([signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

media playerı tamamen kaldıramazsın benim bildiğim ama belki yeni sürümü ilk haline getirebilirsin, şunu bir dene;

WindowsINF klasörü içindeki "syscof.inf" dosyasındaki "hide" kelimelerini silmelisin, bu işlemi yaptıktan sonra program eklekaldır daki window bileşenleri göster listesinde media player vardı sanırım; kaldırmayı dene belki eski ilk sürümüne dönebilir...

bende de media player 9/10 sorun çıkarıyor; sorununu hallettikten sonra media player classic kullanmanı öneririm, şu ana kadar hiç başım ağrımadı bundan..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!

[Bu mesaj odchu tarafından 26 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...