wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 windows kurduktan sonra bi şekilde mp 10 kurdum ve bişeyler oldu hatırlamıyorum baya önce, o zamanlar dikkat etmemiştim, sonradan farkettim bi şekilde bi bozukluk oluştu. bazı dosyaların önizlemesini yaaprken göçüyo, herşeyi izleyip dinleyemiyorum, explorerdan hiçbi şekilde video izleyemiyorum direk göçüyo, tamamen bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum onuda yapamıyorum tamamen silinmiyo, bi şekilde yardım lazım, ya tamamen sileyim baştan kurayım insan gibi, mp9 da kuramıyorum 10 var diyo böle deliricem düzeltemiyorum üf :([signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 format... baska cozum bilmiyorum valla[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 önce adware gibi programın birisiyle bir scan yaptır. Sonra Firefox yükle derim ben[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 media playerı tamamen kaldıramazsın benim bildiğim ama belki yeni sürümü ilk haline getirebilirsin, şunu bir dene; WindowsINF klasörü içindeki "syscof.inf" dosyasındaki "hide" kelimelerini silmelisin, bu işlemi yaptıktan sonra program eklekaldır daki window bileşenleri göster listesinde media player vardı sanırım; kaldırmayı dene belki eski ilk sürümüne dönebilir... bende de media player 9/10 sorun çıkarıyor; sorununu hallettikten sonra media player classic kullanmanı öneririm, şu ana kadar hiç başım ağrımadı bundan..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! [Bu mesaj odchu tarafından 26 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 önce bileşenlerden sonrada windoz update olarak görülen program ekle kaldırdan sildim, şuan wmplayer yazınca hiçbişey açılmıyo, klasörü duruyo ama kaldırmışım tamamen, siteden wmv olayını denicem, test edince sölerim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 wm playerın olayı bitti artık benim makinamda sağlıl olsun diyoruz, hiç kasmadan format yoluna gitmek mantıklı ;) üşenmem geçerse atıcam artık, neyse yardımlar için saolun[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Google'da Windows XP Avi Fix diye aratirsan patch'i bulabilirsin..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar