dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Güzel bir yazılım olduğu için sizinle paylaşmak istedim, bilgisayarınızdan sildiğiniz herşeyi kurtarema imkanı veriyor tabi dosya hasar görmemişse. http://rapidshare.de/files/4449794/Undelete-Demo-Full.exe[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Filre Recovery diye birşey kullanmıştım bende zamanında. Ücretsiz bir program. Gerçekten o da oldukça iyi. Bunu bilmiyorum. Hem demo hem full yazdığı için linkte shareware tipi birşey sanırım. İş yerleri için File Recovery ideal olabilir. Lisans sorunu yoktur yani.[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 28 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tiramusa idi galiba adı :) 20gb'a yakın veri döndermiştik dos ortamında çalışıyordu ve 2 yıl oluyor bunu yapalı, programı güncelledilerse açıp incelemek lazım..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. [Bu mesaj Zagg tarafından 28 Ağustos 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar