Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guest Pass'i olan biri varmidir ya?

Gilth

Öne çıkan mesajlar

Oyunu netden indirip bi denemek istiyorum sadece, ama internet'den indiremiyorum bi turlu acc bulmama ragmen... Biri guest pass verse cd keyle registre edince downloader felan geliomush... Yada bana biri [email protected] adli emailimden msne gelip bana downloader verebilmesi mumkun olsa super olurdu :(

Tesekkurler[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

sen kopyasının al oyunun yukle patcheerni yap sora ip'ini eu yap eu ise sorun yok zaten ondan sonra guess pass ara 10 gun dolu dolu oyna[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
sen kopyasının al oyunun yukle patcheerni yap sora ip'ini eu yap eu ise sorun yok zaten ondan sonra guess pass ara 10 gun dolu dolu oyna
anlamadıysan dmeek istediğini söliyim, sen şimdiden indir acc. ı açıp indrirsen 3-4 günde iner 10 gününün yarısını heba etme dio :D[signature][hline]res pls
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda nerden indirebilirim diye soruyorum siz kopyasini al diyosunuz, almanyadayim o yuzden kopyasini bulamam, direk bana biri anlatabilirse nasi download edebilecegim sadece internetden[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...