Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Oyunu netden indirip bi denemek istiyorum sadece, ama internet'den indiremiyorum bi turlu acc bulmama ragmen... Biri guest pass verse cd keyle registre edince downloader felan geliomush... Yada bana biri [email protected] adli emailimden msne gelip bana downloader verebilmesi mumkun olsa super olurdu :( Tesekkurler[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 20 ytl ye alırsın maden acc aldın ole yap sade cd kacaktır solemedi deme[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 anlamadim ne diosun, sory tek istedigim cd key cd felan deil [signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 23 Ağustos 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sen kopyasının al oyunun yukle patcheerni yap sora ip'ini eu yap eu ise sorun yok zaten ondan sonra guess pass ara 10 gun dolu dolu oyna[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: BullDoG, 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: sen kopyasının al oyunun yukle patcheerni yap sora ip'ini eu yap eu ise sorun yok zaten ondan sonra guess pass ara 10 gun dolu dolu oyna anlamadıysan dmeek istediğini söliyim, sen şimdiden indir acc. ı açıp indrirsen 3-4 günde iner 10 gününün yarısını heba etme dio :D[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o aptal mi anlamıyo ??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamamda nerden indirebilirim diye soruyorum siz kopyasini al diyosunuz, almanyadayim o yuzden kopyasini bulamam, direk bana biri anlatabilirse nasi download edebilecegim sadece internetden[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hmm ozaman 1 arat belki link vardır ozaman yardımcı olamiycam [Bu mesaj BullDoG tarafından 23 Ağustos 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 torrent sitelerinde bulabilirsin heralde eu release versiyonunu hatta [Bu mesaj EarS tarafından 23 Ağustos 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oyunu indirdim bitti bitio, guest pass ariyorum sadece, yokmu kibar bi insan yardim edecek? :D[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 benimkini werdim ben burda birine walla yoksa werirdim hemen[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi eger hala bulamadıysan bana ozel msj at ben sana yollayım bi tane :) benimki hala duruyo bende ihtiyacı olan olsada wersem faydalansa diodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 "Acc bulmana rağmen" demişsin. Acc varsa guest pass neden lazım anlayamadım?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar