Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Irenicus Dungeon'dan çıkar çıkmaz circus tent'e mi girdiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 En yakın quest o vardı direk ona girdik bizde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benimde orjinal cdlerin bir tanesi hata verio..ama bende bi tane daha orjinal vardı onlar arkadaşta..alayım da bende varım bir dahakine[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 zaten direk oraya giriliyor ne varki yani bunda :) WereWolf hatırladıgım kadarıyla iluzyonları vardı onun kısa bi yolu wardıda hatırlamıyom bişi extramı vuruyodu napıyodu ya. Bende BG2 olsa bende oynardım acaip canım çekti şimdi ya off çok kötüsünüz[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu hafta tekrarlıcaz muhtemelen..[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Azure_Knight, 13 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Bu hafta tekrarlıcaz muhtemelen.. Kesin tarih verinde ayalayayaım yükleyeyim cdleri bilgisayara. Expansion'lar dahilmi? Wild mage olup partiyi rezil edebilirim bu sayede :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tam tarihi Zlorwf'a sormak lazım bana uygun olması için ben cuma yada cumartesi gecesi istiyorum ama olmazsada ekerim stajı artık napalım :) Ek paket konusuna gelirsek bu sefer ek paketli falan full oynamak niyetindeydik cdleri bulabilirlerse...bakalım bende haber bekliyorum ilk macera biraz kısa sürdü fotolardanda göreceginiz gibi :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cumartesi akşamı yapalım diyorum ben ama nette bulamadım expansion packi=) En kısa zamanda kadıköyde arayacağım ama eski bir oyun bulabilirmiyim bilmiyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: zlorwf, 15 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Cumartesi akşamı yapalım diyorum ben ama nette bulamadım expansion packi=) En kısa zamanda kadıköyde arayacağım ama eski bir oyun bulabilirmiyim bilmiyorum. Bulamazsan adres filan ver oms den kargoyla yollarım.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Expansionsuz yaparız o zaman=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla fark etmez sirk cadırından cıkamayan grup gidip Watcher keep e girmez heralde :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 15 Ağustos 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Daha hazırlıklı gideriz bu sefer. Hem daha çok kişi toplarız öyle yaparız.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 işte sınfıları falan kararlaştıralım çevirelim hep beraber (bir kere daha uğraşmıştık yapmaya ne makara olmuştu. Hemde oyuna başlayamadık bile :P)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende katılabilirim.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cumartesi yaklasıyor multi bg patileri baslayalım ayarlamalara kimler hangi charlarla katılıyor falan konusmaya baslayalım bu sefer sonuna kadar gidecek bir grup kuralım.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Her sınıfta her karakteri oynarım. Eksiği söyleyin yeter :D (Bir ara feci sarmıştı neredese hepsiyle oyun bitirdm :P)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 E napıyoruz Zlorwf ses ver abi yarın cumartesi yapıyormuyuz partiyi?[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bende bekliyorum oyunu yükledim patch match çekecem oynayacaksak (bu arada çok geş başlamaması tercih sebebidir.)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yapalım cumartesi akşamı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: zlorwf, 19 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Yapalım cumartesi akşamı. Ok saatini filan belirleyin yaplım.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet evet evet.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkada_lar ben Baldurs Gate 2 yi multi oynamak icin can atiyorum yaaa bana msnden: [email protected] mutlaka ulasin uzun süreli bi parti yapalim böyle sabahlara kadar 1hafta falan oyunu bitirelim!!!! Boo's and ready!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu arada bende patch yok arkadaslar hem olan1 var olmayan1 var ondan patchsiz olsun beyler ben ayrica daimi bi grup kurmak istiyorum söyle günlerce saatlece maceradan maceraya atilalim bu arada ben fighter oynatirim choatic good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 BG II de crack gibi bi sorunun olmadiği için patch yüklerkende sorun çıkmayacaktır. Expansion bilemem ona karar verilsin.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 patch yüklenecekse bana link verin yükliyeyim expansiona gelince olmasin ben burada asla bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar