Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaşlar cok acil bu iki plug in e ihtiyacım var, torrent link veya emule link veyahut elinde direk bu plug in leri bulunduran varsa cok makbule gecer. Sevgiler[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hmm merak ettim ne işe yarıyor bu plug inler?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 V-ray pro sayılmasada iyi bir render plug in i, brazil de keza öyle.. İkisinin de iyi olduğu alanlar var.Şimdi anlatmaya kalksam uzun sürer üşendim :) Eğer cg le ilgileniyorsan netten cok güzel dökümantasyon indirebilrsin bu renderer larla ilgili[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu arada buldum plug in i, kırmaya uğraşıyorum lol[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar