Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karakter : lvl 60 shaman (tauren) Trade skill : alchemist 300/300 (master)( ustunde nadir bulunan flask recipe ları) Server : Bladefist Gear: epic weaponlar ( silahlar la ilgili özel mesajdan bilgi alabilrsin sadece elimdeki bir asa bile 0.001 drop chance from scholomance) Armor: Head ve foot beastalker(enhantment shaman melee, geri set itemları elemental ve MC drop olan epic earthfury leggins i mevcut) Bunların dısında envai cesit loot ve bir miktar para ve alchemy icin bir miktar malzeme karakterde mevcut Bunun dısında lvl 30+ disi orc warlock da aynı acc da mevcut ikiside bladefist te.. Neden sattıgıma gelince, uzun yıllardan sonra okul bitti ve ne swg ye nede wow a vakit ayıramıorum. Iş güç yedi bitirdi beni (hemen calismaya basladım , iş hayatı sux :S ) Karakterin özelliklerine göre teklif yapılması (pm den ) rica olunur Sevgiler saygılar[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 up[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi yok yurt içi olsun ucuz olsun farketmez, gözümde degil parası yani oynıyamadıgıma zaten yeterince üzülüyorum :(.[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 up..[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 up[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar