Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bios ayarlarına girin Integrated Pripherals bölümüne girin Power On Functions' u bulun Bu kısma klavyeden veya mouseden hangi tuş'u atarsanız ona tıkladığınızda bilgisayarınız açılacaktır. tabi biostan çıkarken save etmeyi unutmayın.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Birde bu vardı, KB Power On Password kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile de makinenizi açabilirsiniz.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 biliyodumda benim bu makinada olmuyo.. herkeste olmayabilir kimisinde jumperlarla voltaj ayarlarını düzenlemek gerekiyor kasış bi olay bi yani bi nevi hardcoded :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 pekii o tusa bilgisayar acıkken basarsak napıyo kapıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 power tuşum bozulursa bigün yapıcam :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 27 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 anında yapıorum daha karizma bişi olama zueheheh....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bi kere denedim bunu açılmadı malak alet, öyle kalakaldım. power tuşu da çalışmadı şifre de olmadı. elektrikten kesip bios ayarlarını tutan şeyin pilini çıkarttıydım.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: SoulCube, 27 Ağustos 2005 12:30 tarihinde demiş ki: pekii o tusa bilgisayar acıkken basarsak napıyo kapıyo mu ? Hayır kapanmıyor tabiki. ama bilg kapalı iken annen temizlik yaparken klavyeyi silerse o tuşa dokunursa alet açılır.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 benim bildiğim turn off tuşuna basınca da bilgisayar açıkken kapanıor yada stand by konumuna geçebiliyor. 1 keresinde oyun oynuyordum o arada sleep e basmıştım ekran gitti , sora windows saçmaladı ekranda gelmedi , oyununda en heyecanlı yeriydi içine edildi =D[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 standby'da tekrar acma tusuna basinca kendine geliyo :D ayrica klavyenis usb'den bagliysa bu olmaz. [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 28 Ağustos 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende olmamıştı o hehe windows oyunda olduğu için arkada 3d uygulama açıktı stand by a da geçemedi , arada kaldı matrixe de giremedi gerçek hayata da dönemedi =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar