Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edin lütfen :((

puritania

Öne çıkan mesajlar

bugün 2 haftalık bir kedi geldi evimize.kedicik iyi hoş,beni resmen annesi yerine koydu 1dk bile yanımdan,peşimden ayrılmıor.ama çok önemli bir problemim var ve en kısa sürede aşmam gerekio.yardım edin lütfen.2 haftalık bu yawruyu ben nası beslicem?süt su karışımı verebiliomuşuz sanırsam.yawru sütünü almıor damlalık falan denedim parmağımla içirmeyi denedim kar etmedi.napmam lasım:(aç mı deilmi gerçi onu da bilmiorum ama....[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tüm hayvanlar gibi sahip olduğunuz yavrucakta acıkınca mutalaka birşeyler yiyecektir. direk olarak süt vermeyiniz; hayvanlar ishal olabilirler. örneğin; bir ölçü süt verecekseniz, üç ölçüde su karıştırmanız gerekiyor. umarım bir mama kabı veya mamasını yediği bir kap vardır. o kabın heran dolu olmasına dikkat etmeni öneririm. çünkü kediler diğer hayvanlara göre çok daha değişik besleniyorlar. günde 9-10 yedikleri olabiliyor. mesela iki öğünü uykudan önce atıştırma biçimindedir. bence şimdiden kuru mamaya alıştırmaya bak.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Orc haklı; 2 hafta çok ama çok erken. En az bir ayını, mümkünse iki ayını doldurmasında fayda var veledin annesiyle.

Riske atmışsın hayvanı, çok ciddi özen göstermen lazım bu durumda. Annesinin yanına da sakın kontrolsüz bırakma; hayvan dışlayabilir yavruyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence hikaye tamamen yanlış olabilir. kediler veya köpek ırklarının yavrularını boğmazlar. hatta bazı düşman köpek ve kedi ırkları bile yavru kedi ve köpeklere saldırmazlar. bence hemen güvenerek annesine teslim edin. 1-2 ay sonra tekrar alın.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla (özellikle sokakta yaşayan insanlara pek alışık olmayan) hayvanlar yavruları insanlar tarafından bakıldığında tekrar kabullenmeyip dışlayabiliyolar.
Bence yavruyu bırak ama bi süre (hatta ara ara) gözle ve annesinin onu benimsediğinden emin ol
Kolay gelsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim dükkanda war bi tane ufak yavru aslında 8 tane kedi war iki anne 6 yavru 2 tanede dışarıdan geldi toplam 10 tane kedi war dükkanda neyse..
annemler aldı bi tane biberon ufacık bi ağızlı ona süt koyuyolar nası emiyo cork cork aklınız durur bak öle çokda güzel besleniyo tosun gibi oldu eleman :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...