Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şimdi hangisi dieceksiniz; cipsleri iki parçaya ayırıp birer parçalarını bi tabaa koyuyolar. dier parçaları da kızlara veriyolar. erkekler tabaktan kuraa çekip, elindeki cipsin diğer parçasına sahip kızla kaynaşıo.. devamını da söylemiyim izlemeyenlere ayıp olmasın. bu reklamı indirebileceğim bi site veya link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla ben o reklami gormedim hangi ulkenin mtv si ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Riehn, 26 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: valla ben o reklami gormedim hangi ulkenin mtv si ? Finlandiya :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eski bi reklam bu tekrar yayinliyolar sadece... baya sevdigim bi reklamdir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mule da felan vardır..ama ne diye aratırsın bilmiyorum[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sen asıl burger king reklamını görüceksin bi kadın var öyle bi ısırıyoki ilk gördüğümde korkasım geldi beni de böyle yemesin diye televizyondan çıkar samara gibi falan :P bide o garip dilde (fincemidir nedir) reklamlardan bi tanesindeki laflar aklıma kazınmıştır hala oynamakta beynimin içinde oo misli misli taa misli misli , hhadaajj diye bi laf bide hep kullanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ibranice sanırım o dil bu digitürk de yayınlanan mtv deki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Türkiye'deki mtv, kabloludaki falan, israil'de yayın yapan mtv. yazılar falan hep ibranice.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahahah çok komik o yaa.... o çocuun yerinde (kızında öle) olmak istemezdim [spo1=gerçek olmasa bile]yazık onlara[/spo][signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar