Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 benimki traxxas sağlam gidio hem off road hem on road patlarlı(benzinli)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 özgürlük parkı birinciliğim war :)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ice tea evo7 şeysine katıldıydım uzaktan kumandalı arabaya layık görüldüm :) şöyle sıkı elektrikli falan bişiler gelirse ben gaza gelirim bunun benzinlisi kim bilir nasıldır diye... Ben de almak istiyormmm[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 oha o kadar biriktirip yolladınmı çüş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 en çok şifre gönderen 555 kişiye araba veriyolardı 77 tane gönderdim ben :) kapakların tamamı duruyo... Alternatif bi tasarımda kullanasım var o kadar kapağı ama ne yapacam bilmiyorum... Belki arabaya asarım ;)[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arabayı aldınmı bari :) ohh şanslı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yok daha dün aradılar adres istemek için Bugün, yarın gelir inşallah... çok heyecanlıyım[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 iyi bari onları biliyorum yaw :) arkımda başka cins modelinden vardı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 manyaq bısey dıye bılıyorukm o oyuncagını ama bakalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sağolun valla... büyük hevesle bekliyorum gelir gelmez ilk işim buraya yazmak olacak neye benzediğini... 1-2 gün içinde gelir artık.[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 geldimi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yok valla bugün 3. gün... Bekliyorum haala. Rezalet çıkartırım![hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hmm sen bekle bekle hiç yollamazlarmış :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 kendercik ne oldu geldimi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 amma sabırsızsın ya :) söz dedim geldiğinde yazacam.... daha gelmedi bugün pazar zaten... gelecek inşallah... gelir gelir 555 kişiye gönderiyolar bu arabalardan elbet gelir[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hmm o kdrda masrafa gelmeyebilirm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 said: Zegna, 26 June 2003 19:27 tarihinde demiş ki: bole bı merakın varsa sana onerım tamya almandır. nedır tamya , saate 100km e kadar cıkan model arabalardır bılıyosunuz zaten :) onların elektırıklı ve kendı yaptıgın modellerı var. tabı daha yavas , bıraz tuzludur fıyatı ama yapması cok zevklıdır. sıra rulmanlarına kadar kendın yaratıyosun arabayı :) ankarada bı zamanlar yarısları oluyordu bunun enka da.. koca koca adamlar ellerınde uzaktan kumandalarla.. uber zevklı bı hobıdır ama pahalıdır[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Let the game begin..turksquad 100 ne diyon yav:) ben başka bi ülkede fuarda olay yapmış bir elektirikli motor vardı sergileniyordu kase gibi bi pistte araba 350 felan a çıkıyordu[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 08 July 2003 08:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 çüşünüz :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ehehe hayal ediyorumda, -Abi şanzıman düştü -Dur lan tamponu alamadım eha ;) Harbi benimde hayalimde vardır hep araba yapmak ama zorluğundan kaçıp direk bisiklete sığındım :) şööle bir Cj5 i baştan sonra yapmak gerek..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehuehe vallahi kim uğraşacak demi :) vazgeçtim sanırım birşeylerle uğraştık ama öyle kolay iş değil :) abi silikon gitti allah niye öyle koydun :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yok ya ben inşallah başlayacağım günün birinde... En ucuzundan bir araba alacam. Sonra ona ara sıra ıvır zıvır ekleyecem. Öylesi çok daha zevkli. Bir anda tüm parayı yatırıp hayvani bişey alınca hevesim çabuk biter. Yavaş yavaş eklemeler yaparak geliştirmek lazım... Peeh!'[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar