klarolid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 15 günüdür parasını yatırmamıstım şimdi yatırmak istiyorum 1 aylık bedava dönem bitti yatırmak istiyorum ama kullanıcı ma girip kredi kartı bilgilerimi yazıorum ama hatalı diyo her seferinde anlayamadım başka kartlarıda denedim ama olmuyor biri açıklıya bilirmi acaba.Yeni kayıt oldum yanlış bi yere topıc actıysam kusuruma bakmayın fakat çok sinirim bozuldu özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kredi kartı bilgilerini girerken Türkçe karakterleri kullanıyorsan bu sorunla karşılaşıyor olabilirsin. Ben WoW dan önce Magic Online'a üye olmuştum. Kredi kartı bigilerimi kabul ettirene kadar 3 hafta geçti. Sorunda Türkçe karakterdi. Ben girdiğimde benim ekranımda normal çıkıyor firmaya giden karakterler bozuk gidiyor. En iyisi Türkçe karakter girmeden kredi kartı bilgilerini gir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar