Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deja-vu, MTV World Chart Express'te!

Succubus

Öne çıkan mesajlar

Deja-vu grubunun "Kendin Coş" adlı parçasına çelien video klip bu hafta MTV World Chart Express'e 10 numaradan girdi.. Dream Tv'nin Dream On listesinde de 4 hafta boyunca ilk sırada yer almıştı..

Bu konuyla ilgili ne düşünüosunuz merak ettim..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

aynen dasaa'nın dediği gbi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arian, 26 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
Deja-vuda böle birşey olması güzel ancak MTVde dönen klipler ve yapılan herşey para + referans ayaklarıyla dönüyor.Ama genede iyi ya türkiyeden böle birşeyin olması.

Türkiye'de de aynı sistem işlemiyo mu?? İnsanların yolladıkları sms ler bukdr etkili olamaz heralde.. yada ben yannış düşünüorum bilmiorum ama..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
I could always find
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 26 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
MTV World Chart Express, adı üstünde dünyanın belli bölgelerinden grupları falan toplayıp bir Top10 oluşturuyorlar... Haftaya bakarsın Gülşen olur listede Türkiye'yi temsilen.. Çok önemi yok yani..

gül$en de girmi$ti o listeye.
=)[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =))[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende albümü almayanlardanım ve sadece kendin coş şarkısını biliyorum.. Ama şimdi "o ha" ya klip çekiolar bakalım o nasıl bi şarkı merak ettim..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
I could always find
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caglar35, 26 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =))

adamların sadece 1 $arkısını dinledin ve gayet rahat bi $ekilde "dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmü$ümdür" diyebiliyosun.enteresan.
o zaman aklıma iki $ey geliyo.ya hayatında çok az $ey gördün,yada müzik nedir en ufak bi fikrin yok.[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 26 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
MTV World Chart Express, adı üstünde dünyanın belli bölgelerinden grupları falan toplayıp bir Top10 oluşturuyorlar... Haftaya bakarsın Gülşen olur listede Türkiye'yi temsilen.. Çok önemi yok yani..

Bencede çok gereksiz vi programo hangi ülkede en çok dinlenen şarkı ne bilmeden alıyorlar...[signature][hline]

[Bu mesaj Dregoth tarafından 27 Ağustos 2005 07:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 27 Ağustos 2005 04:35 tarihinde demiş ki:
said:
Caglar35, 26 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =))

adamların sadece 1 $arkısını dinledin ve gayet rahat bi $ekilde "dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmü$ümdür" diyebiliyosun.enteresan.
o zaman aklıma iki $ey geliyo.ya hayatında çok az $ey gördün,yada müzik nedir en ufak bi fikrin yok.

peki sence dejavu iimi cok merak ettim eerki dejavuye ii diosan kusura bakma ama sende müzikten anlamiosnn :D[signature][hline]Nobody loves noone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...