Succubus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Deja-vu grubunun "Kendin Coş" adlı parçasına çelien video klip bu hafta MTV World Chart Express'e 10 numaradan girdi.. Dream Tv'nin Dream On listesinde de 4 hafta boyunca ilk sırada yer almıştı.. Bu konuyla ilgili ne düşünüosunuz merak ettim..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Deja-vuda böle birşey olması güzel ancak MTVde dönen klipler ve yapılan herşey para + referans ayaklarıyla dönüyor.Ama genede iyi ya türkiyeden böle birşeyin olması.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 26 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 MTV World Chart Express, adı üstünde dünyanın belli bölgelerinden grupları falan toplayıp bir Top10 oluşturuyorlar... Haftaya bakarsın Gülşen olur listede Türkiye'yi temsilen.. Çok önemi yok yani..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aynen dasaa'nın dediği gbi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eh.. hakkaten dasaa nın dediği gibi. insan ne kadar gurur duymak istesede gurur duycak pek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok abi klibin üstünde MTV yazısı olunca daha bir hoş oluyor izlemesi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: arian, 26 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Deja-vuda böle birşey olması güzel ancak MTVde dönen klipler ve yapılan herşey para + referans ayaklarıyla dönüyor.Ama genede iyi ya türkiyeden böle birşeyin olması. Türkiye'de de aynı sistem işlemiyo mu?? İnsanların yolladıkları sms ler bukdr etkili olamaz heralde.. yada ben yannış düşünüorum bilmiorum ama..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 derim ki hayko cepkin olsa daha ii ama deja vu diosun fena deil cıktı diosunda normal karsılamak lazım manga da cıktı mor ve otesi de hatta nil karaibrahimgil de cıktı yani o cıkarsa herkes cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 pek onemi yok kanımca[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: dasaaa, 26 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki: MTV World Chart Express, adı üstünde dünyanın belli bölgelerinden grupları falan toplayıp bir Top10 oluşturuyorlar... Haftaya bakarsın Gülşen olur listede Türkiye'yi temsilen.. Çok önemi yok yani.. gül$en de girmi$ti o listeye. =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu her zmn yapılan bişi yane ilk kez olmadı daha oncede cok gıren gordum top 10 a[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =))[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 deja-vu kral. gerçekten güzel müzik yapıyor adamlar.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Valla bende albümü almayanlardanım ve sadece kendin coş şarkısını biliyorum.. Ama şimdi "o ha" ya klip çekiolar bakalım o nasıl bi şarkı merak ettim..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla kendin coş şarkısı gzl di bence[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Caglar35, 26 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =)) adamların sadece 1 $arkısını dinledin ve gayet rahat bi $ekilde "dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmü$ümdür" diyebiliyosun.enteresan. o zaman aklıma iki $ey geliyo.ya hayatında çok az $ey gördün,yada müzik nedir en ufak bi fikrin yok.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: dasaaa, 26 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki: MTV World Chart Express, adı üstünde dünyanın belli bölgelerinden grupları falan toplayıp bir Top10 oluşturuyorlar... Haftaya bakarsın Gülşen olur listede Türkiye'yi temsilen.. Çok önemi yok yani.. Bencede çok gereksiz vi programo hangi ülkede en çok dinlenen şarkı ne bilmeden alıyorlar...[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 27 Ağustos 2005 07:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 deja vu ye kafam girsin turkiyeyi onlar mtvde temsil etceklerse ben turk olmam abi acik ve net[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Bathory, 27 Ağustos 2005 04:35 tarihinde demiş ki: said: Caglar35, 26 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: iyi güzel de dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmüşümdür... (sadece kendin coş şarkılarını dinledim, yorumum sadece bunla sınırlı, albümün dier parçaları masterpiece'se kusuruma bakmayın =)) adamların sadece 1 $arkısını dinledin ve gayet rahat bi $ekilde "dejavudan daha dandik bi grup hayatımda az görmü$ümdür" diyebiliyosun.enteresan. o zaman aklıma iki $ey geliyo.ya hayatında çok az $ey gördün,yada müzik nedir en ufak bi fikrin yok. peki sence dejavu iimi cok merak ettim eerki dejavuye ii diosan kusura bakma ama sende müzikten anlamiosnn :D[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar