Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayirli teskereler :D ehe gecen gün kesandan gectim ben de bilseydim ugrardim sigara falan.. :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 20 gün nedir ki. şiir yaz 20 günde.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok az kalmış gerçekten, seni yeniden aramızda görmek çok iyi olacak :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sormayın yaw, burda 20 gün dışarıdaki ile aynı deil maalesef :) bir de şafak sıkıştırması dediğimiz bir durum var, kalan gün azaldıkça insan daralıo iice .. yarın 19 bi bk kalmadı vallah billah .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ha gayret! bitmiş sayılır... geçmiş olsun şimdiden...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Redeagle, 26 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki: işallah:) Ciddi askersin di mi:D Fake asker o :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar