Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invalid Password, Login Server Down...

melarx

Öne çıkan mesajlar

Ben de invalit pasword u görünce bütün elemanları aradım bi curcuna cümbüş.. sonra cafe ye gittik (en son orda oynamıştık cafe party ) Cafe nin sahibi de giremiyince demez mi ' heralde cafe nin ana serverini hacklediler' diye :D Koptum ya :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VisuaL_TR, 26 Ağustos 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Ben de invalit pasword u görünce bütün elemanları aradım bi curcuna cümbüş.. sonra cafe ye gittik (en son orda oynamıştık cafe party ) Cafe nin sahibi de giremiyince demez mi ' heralde cafe nin ana serverini hacklediler' diye :D Koptum ya :D

Cafenin ana serverını hackleyince ekran kartını falanda çalmışlar mı? :D :D :D[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serdary76, 26 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
vallahi melarx sana katılıyorum... hayatımın en hızlı şifre değiştirip oyuna girmeye çalışmasını gerçekleştirdim bu gece...

yaw bi de bi bakıoruz hepimiz topluca hacklenmişiz fln :P
ama harbi deli oldum şu son bikaç gündür..[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

abi en son bende gittim ama ben nasıl gittim bilemiyorum. ya oyunda bir "ok" tuşuna basmaktan bu kadarmı korkulur. walla korkuyorum artık. hiçbişeye tıklamıcam bundan sonra. :([signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim charıda full hacklediler önce itmeleri aldılar sonrada nasıl yaptılarsa anlayamıyorum ama dogum tarihimi bulup şifremi degiştirip charı ele geçirdiler bende bişi diyemiyorum ne yapıyım allahından bulsunlar bi insan bu kadar çiçek böcek olur diyorum :(:(:(:(:([signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...