melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bendede walla girebilip sonrada itemlarla charı bulmadan rahatlamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 vallahi melarx sana katılıyorum... hayatımın en hızlı şifre değiştirip oyuna girmeye çalışmasını gerçekleştirdim bu gece...[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 database uçtu gene pff sadece uzun sürer gelmesi bide bazılarımız çok minnacık :D roll back olabilir mesela 50 np gider 100k exp fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben de invalit pasword u görünce bütün elemanları aradım bi curcuna cümbüş.. sonra cafe ye gittik (en son orda oynamıştık cafe party ) Cafe nin sahibi de giremiyince demez mi ' heralde cafe nin ana serverini hacklediler' diye :D Koptum ya :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuahahahah mükemmel espri güle güle yıkıldım :D staff hee poahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 26 Ağustos 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Ben de invalit pasword u görünce bütün elemanları aradım bi curcuna cümbüş.. sonra cafe ye gittik (en son orda oynamıştık cafe party ) Cafe nin sahibi de giremiyince demez mi ' heralde cafe nin ana serverini hacklediler' diye :D Koptum ya :D Cafenin ana serverını hackleyince ekran kartını falanda çalmışlar mı? :D :D :D[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: serdary76, 26 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: vallahi melarx sana katılıyorum... hayatımın en hızlı şifre değiştirip oyuna girmeye çalışmasını gerçekleştirdim bu gece... yaw bi de bi bakıoruz hepimiz topluca hacklenmişiz fln :P ama harbi deli oldum şu son bikaç gündür..[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ekranı alıp kartı bırakmışlar (dicem ama çok mu iğrenç bi espri oluıcak? ) :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :PPPPP ıyyyyyyyyy :S :D :D :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sonuç olumlu :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 artıq hack yemek sınır dinlemio her türlü hack leniosun.Boss kesip içinden item beklerken bile dikkatli olun hacker çıkabilir:D ondan ben üzülmüorum , benimde gitti diez de bi archery vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben artık buff-swift istemeye bile korkuyom neme lazım :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuahahah visual ne adamsın :D meraq etme yakında onuda bulurlar nede olsa Türk ... Mademki Türksün Göster Ürksün :D (burda bi arkadaştan duymuştum) :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 banada geçen msnden biri geldi adam açık açık soledi senın msnni kırcam dedi bende tamam kır tmam bekle dedi adam bana program yolladı kabul etmedi bi daha yolladı gene kabul etmedi ama kabul etmedigim halde msnyi az daha krıordu engellemesem adamda utanma kalmamış gelmış resmen heacklıcem senı dıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 anaa yücel sen ne arıon len n00b :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 beyler konu dışında ama bişi soracam benim yanımda balon var a.q ne anlama gelio bu?? ööle manalı manalı sallanıo yanımda ayıp oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bebelere balon :D sana özel kırmızı kırmızı :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kalmadı mı kimse yav :([signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Burdayım kıllandım :D şimdi oyuna girmei denicem giremezsem :D re char :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 giriyo giriyo.. Ben cz deydim az önce adamın teki 1550 vurunca çıktım.. :( Ben niye vuramıyom yaaa :([signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi en son bende gittim ama ben nasıl gittim bilemiyorum. ya oyunda bir "ok" tuşuna basmaktan bu kadarmı korkulur. walla korkuyorum artık. hiçbişeye tıklamıcam bundan sonra. :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ARENE ıle hack lenen adama ben anca aptalsın derım baska birsey demem cünkü sen aptalsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla ben şifreyi deiştirmek istediğimde ''Your IP Address has been blocked because of too many trials with wrong password. Please contact kol support. Thank you.'' bu çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi benim charıda full hacklediler önce itmeleri aldılar sonrada nasıl yaptılarsa anlayamıyorum ama dogum tarihimi bulup şifremi degiştirip charı ele geçirdiler bende bişi diyemiyorum ne yapıyım allahından bulsunlar bi insan bu kadar çiçek böcek olur diyorum :(:(:(:(:([signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar