circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bir amaç dogmustu icime Yeni bir gun ısıgı Yeni bir hayat Yeni bir içgüdü Saklanmak goreceli bir kavramdı Ama ben ruhumu sakladım icime Sevgimin yonunu degistirdim İsyanımı dindirdim.. Bir amaç dogmustu icime Uhunetlerımı orttum bedenım ustune Kımsenın cıkaramayacagından emındım Bir amacımı dile getirmistim sizlere Mutlulugun tanımını yazdım koluma Derdimi anlatıp kısılıgımı sundum Bir amac yaptım kendimce Sebebine ulastım sevgimle..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hazırlık ı cok iyi anlatmışsın ama insan daha görkemli bir sonuç bekliyor... deil mi? tebrikler...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Saolda ıcımden gelenı yazdım ..:)Ole kaldı[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yarım kalmış gibi..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar