masterp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ya ben uydudan bağlanıyorum 512kb hızıyla ama hala ping ler çok yüksek mesela eu dam 600 e cıkıyo neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 uyduyla baglandıgında uploadlar çok kötü oluyo sanırım mesela baya eskiden biz arkadaşla fuara gitmiştik o zamanlar barracuda vardı ordan denemiştik bazı yerleri baya yüksek pingler çıkmıştı ortaya ama kablodan denedigimizde aynı yerlerin pingleri fazlasıyla farklıydı barracudadan [Bu mesaj Popeye tarafından 13 July 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kanımca bu çift yönlü uydular artmaya başlayacak, Barracuda'dan katbekat daha iyiler zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 benim bildigim hangi uydu bağlantısı olursa olsun butun verilerde fix yarımsaniyelik bi gecikme oluyor verilerin gonderilip alınmasında ondan o pinglerin yuksekliği[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Türkiyede kullanılan uydu sistemlerinin tamamı şu şekilde : Download lar kullandığınız uydu hızına göre değişiyor ama performasları gayet tatmin edici. Yani 512 kullanıyorsanız 32Kb/s net download hızınız. Ancak uploadlarda malesef telefon hattı ile bağlı olduğunuzdan performans sizin bağlı olduğunuz hattın o anki keyfine kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masterp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Superonlinedan Skyrunner uyduyu kullanıyorum. 512kb hızla özel bir ayar mı yapmam lam uo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yok bızım kafedede barakuda var adam soelmıştı bana demıştım nııcn bole lag oluyor dıe uydu da uydu da oynayamazsın abıcım denıitı pıng lerın yuksek olur sadece alırsın dedı bundan karşıya veremezsın onun ıcın adam ısdn aldı kafeye 128 k :) ve ayrı bı server yaptı uo cular oynaya bılıyor sadece sıte acamıyor o bolgedekı bılgısayarlar yasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar