Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunun püf noktalarını çözmek

pisikopat_5

Öne çıkan mesajlar

ben bir hostin sıtesınde gordu m ko da server hızmetı verıor server sızın oluyor admınıde sız oluyosunuz tabi
ark larınız arasında ıstersenız oynarsınız kendı server ınızda ıstersenızde oyunda yakma gibi taktıklerı denemk ıcın gm olark deneyebılırsınız....
hatta kendı pc si uzerınde server kurmasıunı bılen ark larım var. bılen varsa aranızda n bir anlatabılırmı ??
Sosyal ağlarda paylaş

aslında alacaksın ko yu landa kuracaksın ınceleyeceksın db sını cart ını curtunu sonra gıreceksın bu koworld.com bızım oynadıgımızn database ıne edıtleyeceksın kendını bişey derlerse

" abi ben evde kasmıştım :P" dersin[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Sosyal ağlarda paylaş

lan ko deilde şöle küçük bir paticik ko falan kurucaksın edit charlar full herkes 62 olucak (70 olursa sarmaz warriorlar uçuyor) böle bide topic açıcaksın patiko olcak server ın adı itemler falan hep edit böle anlaşcaksın bir zaman herkes oyuna gircek 30-30 bi pk yapıcaksın kazananlar patide madalya alıcak 30-30 csw süper olur valla piskopat sarar cidden keşke yapılabilse 60 kişilik bir bant genişliğide o kadar kasmaz pahalıda olmaz lag 0 zevk alınır o zaman oyundan .ama bunların hepsi hayal olacağına inanmıyorum :(:([signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hoodstar, 25 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
lan ko deilde şöle küçük bir paticik ko falan kurucaksın edit charlar full herkes 62 olucak (70 olursa sarmaz warriorlar uçuyor) böle bide topic açıcaksın patiko olcak server ın adı itemler falan hep edit böle anlaşcaksın bir zaman herkes oyuna gircek 30-30 bi pk yapıcaksın kazananlar patide madalya alıcak 30-30 csw süper olur valla piskopat sarar cidden keşke yapılabilse 60 kişilik bir bant genişliğide o kadar kasmaz pahalıda olmaz lag 0 zevk alınır o zaman oyundan .ama bunların hepsi hayal olacağına inanmıyorum :(:(

Çok güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

Gothic ltd.ştd Saygıyla Sunar

Pati_KO sunucusu çok yakında açılıyor zaten gerekli bütün dosyalar hazırdı evde tek başıma harpy kesmekten sıkılmıştım ilk amaç-db yi düzelticem spawn yerlerini düzelticem,daha sonra exper gelimini normala indiricem dropları düzelticem :) interneti 2056 adsl yapıcaz siteyi arkadaş yapıyor herşeyi düzeltiyoruz yamalrı indiriyorum şuanda hack işine giren olmasın diye herşey siz değerli patilerimize account sistemi falan aramızda hallederiz siteden aman pişşttt sakın kimse duymasın :) sonra hapislik olmayalım :) euheuh biraz bekleyin GELİYORUZ
Sosyal ağlarda paylaş

Hood star ın dedigi gibi edit olsak daha gusel olmaz mı tum herkes shell ler meller 30 a 30 daha zevkli olmaz mı?[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x
Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:))
Clan:OTTOMAN_EMPİRE
sonunda bi pk kestim :)

bundan sonrasını okuma:)
baska da pi poq yok:(
lan nie okudun :)
Sosyal ağlarda paylaş

ama buff scrollu swift scrollu ac scrollu falan olsun beleşe ben oyun buffuyla oynayamıyorum parasite yedinmi buff gerekiyor parasite yedinmi cure geri attack yapıcaksın zevki öle çıkıyor :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

adam başına 62 lvl yap
ben warrior istiyorum
itemler
dual warrior earring
warrior pendant-iron necklace
iron belt
dual roc -1 diamond ring
kırılmayan fire ve light talia
shell +8/15 str item
plate shield +8/15 hp kalkan
plate shield +8/75 resistance kalkan
chitin shield +8
totamic spear +8/80
full plate dagger helmet
çift el light giga +8
raptor +8/80
glave +8/80
deep scar +8/80
1 opal earring
1 platinum earring
chitin shell bot +8/75 resistance
dex bonuslu shell gaunlt +8/15 dex
bu kadar yeterli :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar moradonda bulcanların oraya çıkan kapının orda bi event var kısa boylu şişman bişe.işte onun yanında biyerde magic avil var ama görünmüyo,ben acaba yukardakimi diye baktım yönünü başka yere dönüyo(galiba r yemi ne basınca oluyodu) o magic anvil i bi türlü kullanamdım.oyunda esrarengiz olaylar var ama hadi hayırlısı :D
bu arada her serverda yok galiba o.sanırım beramusta veya cypher da olması lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...