pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben bir hostin sıtesınde gordu m ko da server hızmetı verıor server sızın oluyor admınıde sız oluyosunuz tabi ark larınız arasında ıstersenız oynarsınız kendı server ınızda ıstersenızde oyunda yakma gibi taktıklerı denemk ıcın gm olark deneyebılırsınız.... hatta kendı pc si uzerınde server kurmasıunı bılen ark larım var. bılen varsa aranızda n bir anlatabılırmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende duymuştum böle bişey landan oynanıyo ko çok zevkli olur haa harbi yazında nerden öğrenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aslında alacaksın ko yu landa kuracaksın ınceleyeceksın db sını cart ını curtunu sonra gıreceksın bu koworld.com bızım oynadıgımızn database ıne edıtleyeceksın kendını bişey derlerse " abi ben evde kasmıştım :P" dersin[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lan ko deilde şöle küçük bir paticik ko falan kurucaksın edit charlar full herkes 62 olucak (70 olursa sarmaz warriorlar uçuyor) böle bide topic açıcaksın patiko olcak server ın adı itemler falan hep edit böle anlaşcaksın bir zaman herkes oyuna gircek 30-30 bi pk yapıcaksın kazananlar patide madalya alıcak 30-30 csw süper olur valla piskopat sarar cidden keşke yapılabilse 60 kişilik bir bant genişliğide o kadar kasmaz pahalıda olmaz lag 0 zevk alınır o zaman oyundan .ama bunların hepsi hayal olacağına inanmıyorum :(:([signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 püff nokta falan çözmeyeceksin direct oyuna akacaksın zevkli olmaz mı ? =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya aslında ben kendi kendime kurdum evde server herşeyi hazır halde isterseniz adsl yi 2056 yapıp internete açabilirim ne dersiniz gm olmak cidden güzel birşeymiş :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hoodstar, 25 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki: lan ko deilde şöle küçük bir paticik ko falan kurucaksın edit charlar full herkes 62 olucak (70 olursa sarmaz warriorlar uçuyor) böle bide topic açıcaksın patiko olcak server ın adı itemler falan hep edit böle anlaşcaksın bir zaman herkes oyuna gircek 30-30 bi pk yapıcaksın kazananlar patide madalya alıcak 30-30 csw süper olur valla piskopat sarar cidden keşke yapılabilse 60 kişilik bir bant genişliğide o kadar kasmaz pahalıda olmaz lag 0 zevk alınır o zaman oyundan .ama bunların hepsi hayal olacağına inanmıyorum :(:( Çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olurda yapan mı var :([signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gothic ltd.ştd Saygıyla Sunar Pati_KO sunucusu çok yakında açılıyor zaten gerekli bütün dosyalar hazırdı evde tek başıma harpy kesmekten sıkılmıştım ilk amaç-db yi düzelticem spawn yerlerini düzelticem,daha sonra exper gelimini normala indiricem dropları düzelticem :) interneti 2056 adsl yapıcaz siteyi arkadaş yapıyor herşeyi düzeltiyoruz yamalrı indiriyorum şuanda hack işine giren olmasın diye herşey siz değerli patilerimize account sistemi falan aramızda hallederiz siteden aman pişşttt sakın kimse duymasın :) sonra hapislik olmayalım :) euheuh biraz bekleyin GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hood star ın dedigi gibi edit olsak daha gusel olmaz mı tum herkes shell ler meller 30 a 30 daha zevkli olmaz mı?[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 harika olur bence ama host bulunmalı halledebilirseniz süper olur[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @wannatry ? ne zevki olucak öle[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] [Bu mesaj Gothic tarafından 25 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 asıl öle zevki olcak lvl kas boss kovala drop bul falan herkes aynı olacak oynamayı bilen göstercek kendini bence edit olsun[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ama buff scrollu swift scrollu ac scrollu falan olsun beleşe ben oyun buffuyla oynayamıyorum parasite yedinmi buff gerekiyor parasite yedinmi cure geri attack yapıcaksın zevki öle çıkıyor :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o zaman 2-3 hayvan kesin lvl ler 60 olsun exper dagılmımını öle ayarlıyımda lvl 60 da kaç istiyo :) exper[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam başına 62 lvl yap ben warrior istiyorum itemler dual warrior earring warrior pendant-iron necklace iron belt dual roc -1 diamond ring kırılmayan fire ve light talia shell +8/15 str item plate shield +8/15 hp kalkan plate shield +8/75 resistance kalkan chitin shield +8 totamic spear +8/80 full plate dagger helmet çift el light giga +8 raptor +8/80 glave +8/80 deep scar +8/80 1 opal earring 1 platinum earring chitin shell bot +8/75 resistance dex bonuslu shell gaunlt +8/15 dex bu kadar yeterli :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hemen gönderiyiorum paketmi olsun evemi teslim ? manyaq a bak[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 paket :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oyunun püf noktalarını çözmek çok önemlidir.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 al işte geldi bi deli daha ben ne diyorum siz gırgırdasınız[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clan537 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya arkadaşlar moradonda bulcanların oraya çıkan kapının orda bi event var kısa boylu şişman bişe.işte onun yanında biyerde magic avil var ama görünmüyo,ben acaba yukardakimi diye baktım yönünü başka yere dönüyo(galiba r yemi ne basınca oluyodu) o magic anvil i bi türlü kullanamdım.oyunda esrarengiz olaylar var ama hadi hayırlısı :D bu arada her serverda yok galiba o.sanırım beramusta veya cypher da olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gothic öle bişey yaparsan ben kesinlikle katılırım ben asasin isterim.item eşyasını sonra özelden yollarım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 herkes lvl 62 den fakat itemsiz başlasın stat ile skilleride kendisi versin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 beyler daha ortada server yok açılsın hele bi hallederiz bide bence itemlı olsun ama şans olsun mesela warriorda staff çıkabilsin kimin şansına ne gelirse sonra pazarda değişilsin onlar bence daha güzel olur :D bide gothic arkadaşımız fikrini sölesin GM olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Açıyoruz arkadaşlar ama 2 hafta sonra siz süper bi host buldum herşeyi yaptık ayarladık casrt curt ama eksik çoookk :) en büyük eksik nova görünmüyor ayrıca mageler dagger tutabiliyo :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar