phyton Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Selamlar. Dün premium Silver paket aldım. Sonrada paketten çıkan Knight cash ile 5 tane speed poition 5 tanede buff scroll aldım. Powerup store kapattım. Inventory me baktığımda Speed pot ları gördüm. Ancak inventory dolmuş ve buff scrolları koyacak yer kalmamış. Inventory boşlattım. Ama buf scrollar gelmedi. Powerup store girince My Item kısmına giriyorum ve satın aldıklarım gözüküyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ? Siteden customer supporta mesaj attım. Acaba bu powerup store da my itemda bulunn nesneleri almanın yolu varmıdır?[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 45 - %70 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Goblin armor yaparken aynı olay oluyordu,çanta dolu ise armor düşmüyordu.Yardım edeceklerini sanmıyorum.Genede zorla şansını tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Merak etme aynı olay benimde başıma geldi..Oyuna girip çıkınca veya bir süre sonra kendilkiğinden çantaya düşüyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar