Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 windowz95 in 10. doomgünü geyikleri dönerken bide linuxunkine bakiim dedm ve NE GÖREYIM! kuran-ı kerimim olan "Kim Korkar LINUX'dan" adlı kitabın önsözünü karıştırıken şuna rastladım: From: [email protected] (Linux Benedict Torvalds olur kendisi) Newsgroup: comp.os.minix Subject: What would you like to see most in minix? Summary: small poll for my new operating system Message-ID: <[email protected]> Date: 25 Aug 91 20:57:08 GMT Organisation: University of Helsinki Hello everybody ouut there using minix - im doing a (free) operating system (just a hobby, won't be big and professional like gnu*) for 386(486) AT clones. This has been brewing since april, and is starting to get ready. id like any feedback on things people like/dislike in minix, as my OS resembles it somewhat (same phsical layout of the file system (due to practical reasons) among other things). Ive currently ported bash(1.08) and gcc(1.40), and things seem to work. Any suggestions are welcome, but i wont promise ill implement them :-) Linus PS: Yes, its free of any minix code, and it has mulithreaded fs. it is NOT portable (uses 386 task switching etc), and it probably never** will support anything other than AT-harddisks, as thats all i have :-(. * wheuheauha ** wehehueuha[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kaçırmışım bak bu tarihi evde değildim bu gün geldim :) heppi pörtlek olsun ama bu sunum tarihi acaba ne zaman bitirmişti linus[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 önsözün devamında late april diyo. yazının kendisinde de aprilda başladığını sölüo. adam 1 senede yapmış yani =) helal =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 27 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ana benle aynı gün doğmuş[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benden 3 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 vallah kim ne derse desin windows eskide kaldi linux yeni dunya hakimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabiki...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gün gelecek ben de linux yükliycem makineye. ama 98se kalbimde oldukça, ne biliym işte, ihanet gibi geliyor. hala söylerim; win98se den iyi işletim sistemi yoktur. dibinden: linux bilgim knoppix tecrübelerimle sınırlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence sen kaçmaya başla sharky, angelfire falan gelmeden buraya... olum b@b sen neler diosun? 98 den ii işletim sistemi yoktur? şakamı? cevap veremick derecede dumur durumdayım. çok windows kullanan ve "kötü ama napalım abi linuxuda nası ögrencez" dien gördüm ama HIÇ win98 den ii işletim sistemi yoktur diyen görmedim[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi ne olursa olsun win98se nin üzerine tanımam(hadi biraz yuvarlayalım) tabi maykrosoftun yaptıkları arasında :D ama bakınız google a. tek tek kalelerini fetih eyliyor bill gatesin. linux da windowsu elinden alacak o bariz. linux yüklemiyosam şu an bilgisyarıma bi sorun çıkarsa diyedir. 98de xp de fln bilgisayarın bi derdi oldu mu çözüyorum -hiç olmazsa format :D- ama linux hakkında bilgim az. her seferinde bilgisayarcıya da taşınmaz ki bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 laynaks[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 vurmayın abilerim vurmayın ablalarım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Christoph_Vassel, 27 Ağustos 2005 12:37 tarihinde demiş ki: laynaks hayır linıks (linus'un kendi ses kaydını dinlemiştim =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 GNU: Generally Not Usable :D[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar