Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EPİ PÖRTLEK LINUX

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

windowz95 in 10. doomgünü geyikleri dönerken bide linuxunkine bakiim dedm ve NE GÖREYIM! kuran-ı kerimim olan "Kim Korkar LINUX'dan" adlı kitabın önsözünü karıştırıken şuna rastladım:

From: [email protected] (Linux Benedict Torvalds olur kendisi)
Newsgroup: comp.os.minix
Subject: What would you like to see most in minix?
Summary: small poll for my new operating system
Message-ID: <[email protected]>
Date: 25 Aug 91 20:57:08 GMT
Organisation: University of Helsinki

Hello everybody ouut there using minix -
im doing a (free) operating system (just a hobby, won't be big and professional like gnu*) for 386(486) AT clones. This has been brewing since april, and is starting to get ready. id like any feedback on things people like/dislike in minix, as my OS resembles it somewhat (same phsical layout of the file system (due to practical reasons) among other things). Ive currently ported bash(1.08) and gcc(1.40), and things seem to work.
Any suggestions are welcome, but i wont promise ill implement them :-)

Linus
PS: Yes, its free of any minix code, and it has mulithreaded fs. it is NOT portable (uses 386 task switching etc), and it probably never** will support anything other than AT-harddisks, as thats all i have :-(.

* wheuheauha
** wehehueuha[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

önsözün devamında late april diyo.

yazının kendisinde de aprilda başladığını sölüo. adam 1 senede yapmış yani =) helal =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 27 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen kaçmaya başla sharky, angelfire falan gelmeden buraya...

olum b@b sen neler diosun? 98 den ii işletim sistemi yoktur? şakamı?

cevap veremick derecede dumur durumdayım. çok windows kullanan ve "kötü ama napalım abi linuxuda nası ögrencez" dien gördüm ama HIÇ win98 den ii işletim sistemi yoktur diyen görmedim[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne olursa olsun win98se nin üzerine tanımam(hadi biraz yuvarlayalım) tabi maykrosoftun yaptıkları arasında :D
ama bakınız google a. tek tek kalelerini fetih eyliyor bill gatesin. linux da windowsu elinden alacak o bariz. linux yüklemiyosam şu an bilgisyarıma bi sorun çıkarsa diyedir. 98de xp de fln bilgisayarın bi derdi oldu mu çözüyorum -hiç olmazsa format :D- ama linux hakkında bilgim az. her seferinde bilgisayarcıya da taşınmaz ki bu meret
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...