BrAinSToRm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 2 hafta icinde yeni NS1.1 online :) taze kana ihtiyacimiz vardi buda gelmis oluyor.. [Bu mesaj BrAinSToRm tarafından 14 June 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu Brainstorm, nam-ı değer Ege olan Brainstorm mu ? :) En sonunda ben de Ege dedim ya.. Kendime ne diyim de ne söyliyim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 abi Ege deil brainstorm :) nerden buldular ettiler ismimi anlamiyorum ya ne guzel "brain" "beyin" "storm" "murtaza" vs. diye cagiriyolardi. :D[hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hahah. Güzel güzel :) En azından en sonunda sen de sevmemeye başlamışsın Ege denmesini. Ben de her seferinde bir garip oluyordum.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 daha beklicez gibi, 1.1r cikmis en son z ye kadar yolu var:P biz ricochet oynamaya devam edelim brain:)[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ricochet nasıl bişidir yahu geçen gün açdım bakdım ilginç bişi biri anlatsa?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 22 June 2003 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 richocet çok değişik bişi bilmionmu[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya deathmatch iste rakiplerini disk atarak dusurmeye calisiyorsun power uplari alip disklerini kuvvetlendirebilirsin: power shot: adama degdigi zaman kafasini koparir fast shot:cok hizli atis yaparsin triple shot:3lu atis yaparsin freeze shot:adami dondurursun ve hedefe dogru ilerler disklerin iste boyle altta 3tane disk var sol tusla onlardan birini atiyorsun power shot yoksa degdigi adami arkaya dogru itiyor sag tusla atinca tum disk haklarin gidiyor ama adama degince kafasini kopariyor[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 rico sarmadı beni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben rich oynamak istiomda nasıl yapabilirizki? güzele benzio lo:) bizim burada oynuyalım yollarda frizbiler ile uehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yok ya salla onu :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oynamasan daha iyi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar