Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internetten Yapılan Alışverişlere Uygulanan vergi ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar ..

Birkaç ay önce Internetteki alışverişlere belirli bir oranda vergi getirilmişti , bunun % kaç olduğu , nelere uygulanıp nelere uygulanmadığını , adete göre oranın değişip değişmediği hakkında bilgisi olan patiler aranıyor :) ..

Not : Aramanın gücüne inanıyorum :) ancak kesin ve net bilgiler bulamadım .

Teşekkürler .[signature][hline]MaXi...

[Bu mesaj maxigenous tarafından 27 Ağustos 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
internet değilde yurtdışından gelen kargoya vergi değil resmen ölüm getirmişlerdi.
Fiyatları şöle bişiydi (100euro altı)
24ytl
(100euro üstü)
24ytl + koli sayısı * 24ytl
şeklinde bişiydi
rezalet
hiçbir ülkede yok bu.
salak ithalatcılar ayak üstü mkecek bizi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Yanılmıyorsam cdler için geçerli değil bu olay. Mesela ben bir t-shirt aldım ve postayla gönderttim buna da vergi ödeyecek miyim ? nereye ödeyeceğim ? Postacıya mı ?[signature][hline]MaXi...
Mesaj tarihi:
gumruge gideceksin muhtemelen.(mesela ankara-ulustakine)Orada sana bakip gulen ve seni ciddiye almayan birsuru de memur olacak,ugrasacaksin fakat cdlere birsey yapilmiyor gibi,zira aldigim butun cd-dvd urunlerin ustunde "Gumrukten Muaf" damgasi vardi(icinde kirilacak bisey olsa gitti yani,kimbilir nasil vurdu o damgayi)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
  • Yeni Oluştur...