maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Selamlar .. Birkaç ay önce Internetteki alışverişlere belirli bir oranda vergi getirilmişti , bunun % kaç olduğu , nelere uygulanıp nelere uygulanmadığını , adete göre oranın değişip değişmediği hakkında bilgisi olan patiler aranıyor :) .. Not : Aramanın gücüne inanıyorum :) ancak kesin ve net bilgiler bulamadım . Teşekkürler .[signature][hline]MaXi... [Bu mesaj maxigenous tarafından 27 Ağustos 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 internet değilde yurtdışından gelen kargoya vergi değil resmen ölüm getirmişlerdi. Fiyatları şöle bişiydi (100euro altı) 24ytl (100euro üstü) 24ytl + koli sayısı * 24ytl şeklinde bişiydi rezalet hiçbir ülkede yok bu. salak ithalatcılar ayak üstü mkecek bizi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 oha be oha insan isi mi bu simdi !!? yurtdisindan oyun alsak kapak olcak yani öyle mi !?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bana daha yeni oyun geldi yok vergi falan? İlginç dikkatli olmak lazım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yanılmıyorsam cdler için geçerli değil bu olay. Mesela ben bir t-shirt aldım ve postayla gönderttim buna da vergi ödeyecek miyim ? nereye ödeyeceğim ? Postacıya mı ?[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gumruge gideceksin muhtemelen.(mesela ankara-ulustakine)Orada sana bakip gulen ve seni ciddiye almayan birsuru de memur olacak,ugrasacaksin fakat cdlere birsey yapilmiyor gibi,zira aldigim butun cd-dvd urunlerin ustunde "Gumrukten Muaf" damgasi vardi(icinde kirilacak bisey olsa gitti yani,kimbilir nasil vurdu o damgayi)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar