Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 limewireda kredi sistemi var mıdır? adam bende dosya çekerken iptal etmek günah mıdır? arattırdığım bi topicde 500 dosya paylaş ak ortamlara yazıyodu 500 dosya paylaşıp sonra ortamda at koşturabilir miyiz? dibiş:D: bi soru dedik kaç soru oldu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kredi sistemi yok bildiğim kadar. Ama çok ram yiyor sağlam memory'in olması gerek. ben de çok kastırdı sildim. ram takviyesi yapınca tekrar kurucam.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hastası oldum programın anime mp3ü herşeyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gereken her şeyi mavi söylemiş emule kullan, tatmin edici bir performansı var walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 limewire da sevdigim olay su upload yaptırma sırf indir :) programı ac baglanma bile ole kalsın downloadların cok iyi bir aktarım hızı ile bitecek.arama yapacagın zaman baglanırsın lw ye sonra tekrar disconnect :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 emuleden bikaç resim dışında hiç bişey indiremedim şimdiye kadar. bikaç tane de leech mod denedim onlar da kesmedi. kaynak maynak diyo hiç hareket yok. hele bi leech modda program asıl hızına yarım saat açık kaldıktan sonra ulaşır bilem diyodu. mesele şu ki bilgisayarı vardiyalı kullanıyoruz( fak dı bıradır) anladığım kadarıyla emule da kaynak çok geniş ama sırada beklemek gerekiytor bayaa bi. o sebeple çok uzun süreler bırakamıyorum 2. vardiya gelince kapanıyo hmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar