Trept Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Dinle sözüm ey dilrüba Gidelim meclise tenha Edelim sayende safa Efendim nev-civanımsın Benim taze fidanımsın Hasılı tende canımsın Etme cefa bana mahım Nevrestesin alma ahım III. Selim'in Acemaşiran bir bestesinin notaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hoş insanın içini açıyor diyim ben...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel olmuş..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar