Helldorado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaslar webcam almam gerekiyo uzaktaki arkasla gorusmek icin yanliz bu arkadas amerikada ve cok degerli bi arkadas o yuzden duzgun biseyler almam gerekiyo paraya kiyip ne tavsiye edersiniz.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paraya fazla kiymana gerek yok, makul bir fiyata cam gibi goruntu gosteren Apache'leri tavsiye ederim. SK 550 gibi bisey..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Apachelerin görüntüsü güzeldir hem ekonomik hemde kaliteli görüntü verir. ben digital fotoğraf makinası aldım onu kullanıyorum artık apache web cam'imi makul bi fiyata satabilirim.ilgilenirsen özelden görüşelim. ticaret yapıyorum hüleeean[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 logitech express alma da ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bende olivetti tavsiye etmiyorum,aldım ertesi gün creative le değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar