Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 OWWW çok pardon eraq be :( valla benide undying apar topar toplayıp götürdü sen gelmedin aklıma yaf çok pardon kendercik hiç şansın yok olum bi seferlik razı oldum dwarf fighter olmaya bi daha ki sefere monku kimselere kaptırmam açıkçası paralarım kapanı ona göre ağustosta benim çok sevdiğim dershane dönemim başlıyor hafta içi 5 gün 5 saatten çok mutlu ve mesut olacağım ben o sıralarda[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 aa aman canım estağfirullah :) önümüz yaz, haftasonları toplaşır oynarız. evim herkese açık en nihayetinde. sigara içmemek koşuluyla tabi. köpekten korkmassanız bi gün belirleriz, buyrun gelin :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 1- Monk ben oynatacağım. Ya da oynayasım yok 2- Köpeği üstümüze salmadığın sürece sorun olacağını zannetmem.[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar