Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet frp keyfini yaşadık

Mad_Can

Öne çıkan mesajlar

sizinde bildiğiniz gibi arkadaşlar salamon dm olmak üzere bugün toplandık ve frp oynadık gerçi 5 kişiydik ama genede güzel oldu ha bu arada anladıkki bize dayanacak dm daha tanımıyoruz çünkü dm dışındaki 4 kişilik grup bizim tayfa hepimiz tanışıyoruz bi yerlerden bir de grubun fotoğrafını çektik en kısa zamanda koyuyorum buraya çünkü yanlarına nickler de eklenecek onların eh bekleyin bakalım ama tavsiye bir daha ki sefere sizleri de bekleriz[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir!
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ınt:7 wis:3 olan bir char ile oynayarak mutluluktan uçuyodum oyun boyunca:))

"Dm" kendi kayırılmıs,black staffi ile kasaları tahtaları parça pincik eden büyücüsü:Gemi kiralamamız gerekiyo nerden buluruz??
"deniz barbarı kaptanımız" Kenderleme:Benim
"okçu"Undying:Haa senin sırtına binioz sende yüze yüze bizi karsıya geçiriyosun di mi?
--------------------------
Undying:Şimdi kuzen (selamon oluo bu benim kuzenim torpilli büyücü)biz gemiyle bu yöne gidioz ya
Selamon:evet
Undying:Peki şimdi biz aynı yönde koşsak daha hızlı gitmez miyiz??
--------------------------
"oyun dışı"
Selamon:Aloo (lahmancuncuyla konusuyo) biz 15 lahmacun 2 ayran bi kola istiyoruz.
asıl komik olan daha sonra lahmacuncunun geri arayıp siparişi kolpa sandıgından telefon numarasını doğru verdik mi diye kontrol etmesiydi:)
[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 12 July 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 12 July 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Parçalar abi, istese gemiyide parçalar. DM's karakteri değil mi kardeşim herşeyi yapar. Ya şakası bir yana elimden geldiğince iyi bir oyun oynatmaya çalıştım ama ortam öyle bir hal aldıki ben gülmekten yerlere yatınca oyun bozuldu galiba biraz. 5dk die hesapladığım yer geyik yapacaz diye 30dk de anca geçiodu. Kafayı yedim en sonunda oyunu sinematik bir hale getirdim. Neyse bir ara sizlere oyuncuların resimlerini upload edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 12 July 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
ehem lütfen ama ben çok ciddi kender rpsi yaptım :-)

diğerleri cıvıttı oyunu...

Tabi unutulmayacak bir oyundu... DM'in gülerken kendinden geçmesi...
Sonra ne bileyim Astinus'un partiyi rakı sofrası eşliğinde karşılaması...[hline]:D

eh sizinki biraz trp olmuş(turkish role playing)

türk olsaydınız bari yeğenim genç diye konuşup rakı içerek +hp ve str alsaydınız temporary[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

Selamon ben fohat ve Diabolic de gelcektik de fohatın işe girmesi nedeniyle gelemedik. :)
Neyse bir dahaki oyuna. Bu arada nerde oynadınız?[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok aslında oyun çok ciddi amaçlıydı ama dm oyunu anlatırken elinde rakı kadehi falan olunca ister istemez gülüyodun...

Ben de tüm ciddiyetimle kender oynattım işte...
(bol bol steal check attım....)
neyse neyse güzeldi... bi de gülme krizleri olmasa frp oynadık diyebilirdim[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 12 July 2003 22:55 tarihinde demiş ki:
elinde rakıyla mı?!

hmm sizinki tam trp olmuş canım :D[hline]Serve no one but Bane

:lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 12 July 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
Öyle demeyin ama süper zevkli oluo abi. Zaten Kendercik'le kenderleme hariç diğer iki player full geyik yapıo ben ölüodum gülmekten. Abi kafayı yiyodum :) Birdaha oynatmayı çok isterim ama bu kez daha ciddi olarak.

tmm bi sonraki oyuna kağıt kalem ve bi şişe rakı götürcem :D[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

Abi diğer iki eleman cıvıttı diosunda yani birimizin int 7 wis 3 dierimizin charisma 3 yani diğer eleman otomatik olarak salak durumunda onun yapabileceği birşey yok bende charisma yok beni ipleyen yok bu durumda ki tayfanın cebinden bastard sword çıkması(artık neresine soktuysa kardeş onu) yüksek büyücülük kulesini goblinlerin savunması ve bizim kaçış olayımızda gayet üzeldi:
dm:-beyler kule yıkılıyor 15 ve üzeri atan kaçar
kendercik kenderleme UndyinG: ee biz kaldık
ben: eh eh en yavaşınız olarak ben çıktım (oldu tabi)
ayrıca barbarın bi elfle bir kenderi 17 str ile kaldırıp silkmesi de ayrı bi konu ya neyse...[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir!
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse uzun lafın kısası tayfa tamamen tanıdık olduğundan cıvıtmak doğaldı normal halimiz ama eğlendik fakat frp bakımından çok birşey yapılmadı ancak daha çok kişi olunursa daha ciddi bi oyun oynanır derim ben tabi arkadaşlar özellikle glirken şişelerle gelmeyinde sizin sürüyerek çıkarmak zorunda kalmayalım :)[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir!
Sosyal ağlarda paylaş

Civitti yazmadi kimse oraya. Abi olacak tabi sinematik öğeler. Gülmekten ölmemek için kendimi kasarken size kulenin yıkılışında nasıl kaçacağanızın rpsini mi anlatacaktım. Bu arada bastard sword tamamiyle espiri amaçlıydı. kuleyi ise farkında mısın bilmem ama undeathler savunuyordu. öldürüodunuz lan beni gülmekten. :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik oynatırım abi sen öyle rp yap ben sana birebir bile oynatırım söz veriyorum. Varmısınız yeni ve ciddi bir oyuna?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedim sana ama penaltı alan stat verme kimseye diye...(vardı bi deneyimimiz biliyoduk sonuçlarını)
Ona bakarsan orda en düzgün rpsini yapanlardan biri bendim çünkü int:7 wis:3 olan bi adamın oturup ağırbaşlı bi char. oynatmasını bekleyemessin.
+Ordaki herkes bilir benim Paladin rpsini de nasıl yaptığımı

Ama sen inat edince 3 kalacak 7 kalacak diye bende oturup "ne gerekiyosa onu" yaptım.Cıvıttın diye beni suçlayamassın cıvık bir karakter oynatmaya zorladığın için anca kendini suçlarsın...

Şahsi fikrim bizim mahallede oynadığımız oyunların çok daha kurala uygun ve eğleneceli geçtiği yönünde oldu... En azından Dm 'in yönettiği npc ortalığı parçalarken diğer grup elemanları oturup alkışlamıyorlardı yapacak iş olmadığından.

Belki daha deneyimli bir Dm ile daha eğlenceli şeyler olabilir...

Ordaki herkes nasıl bir rp yapması gerekiyorsa yaptı. Kender bi köşede paso 20'lik atıp durdu,cüce ona bune sinirlendi,beyinsiz elf ööle aval aval dolaştı,barbar(Kendini bi ara gemi sanması dışında)elf ve cüce gemisini parçalarken ve kender gemiyi yağmalarken bişey yapmaması hariç:) gayet iyiydi...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

Diabolic öyle diyorsunda şimdi gruptaki herkes tanıdık olduğu için oyun biraz sarpa sardı çok kişi olursa tanınmadık ister istemez bi ciddileşme olacak ayrıca yani karakterlerin durumu ve dm in tutumuda gayet önemli çünkü örneğim _UndyinG_ le de bizim frp oynamışlığımız çok vardır saçma sapan davranışları olan arkadaşlarımızı uyarmak üzere oyunda kalplerini falan sıkar ve bilimum penalty da ekler gayet güsel üstüne ayrıca başlarken uyguladığımız stat taktiği tüm statler 10 üstüne ekleyebilecein 16 puan var şimdi basit bi soru int'i 7 wis'i 3 olan adam ne yapar ulan kadın erkeği birbirinden ayırsa iyidir derim ben sakata gelmeden :D ki oynadığımız oyunalrdanda bilinirki benm en çok oynattığım karakter druid ve clerictir e ister istemez ciddi oynamak zorunda kalıyorsun ööle yolda kapışma çıkınca mesela benm intim 7 olsa oraya buraya call lightning atarım druidle oldu mu hayır olmadı...[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...