Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Burda girişte keman mı kullanılıo yoksa gitar mı? Acil cevap pls[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 En basta keman giriyor sonra (5. saniyeden falan sonra) elektro gitar..[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet basta cok kısa bı keman bolumu var ardından gitar giriyo iste.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Theatre of tragedy nin siren mi bu yoksa başkamı[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok baska bildigim kadariyla, Nightwish'in sirenini tam olarak bilmiyorum, ama Power'in bagrindan kopan bi genc bagiriyodu sanirim nakaratta ve bu da beni sinir etmisti.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Siren'in başındaki keman.Çok beğendiğim bir Introdur. Theatre of Tragedy ile bir alakası yok isim benzerliği. Vallahi ben de şarkının ortasından "You're listening the new Nightwish album "Once" "Diyor.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
greenday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kesinlikle keman...oldukça yakışmış bence....zati vokal harika...iyi iş çıkarıolar....
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 minnacık bi keman var 4 sn falan...sonra gitar grio[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Öne çıkan mesajlar