zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1-2 yıl önce açılmıştı. Sidetalking ile ilgili bir sürü komik resim vardı. Şimdi arattım ama bulamadım. Hatırlayan yada linkini verebilecek olabilen var mı?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sidetalkin imiş. Buldum sidetalking diye aratınca.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu resim çok uymuş. :) Edit: :) ekledim. [signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.[Bu mesaj zlorwf tarafından 27 Ağustos 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 auahuhauhauha goptum resme mauhauhuahaa abi vala ngace eski hali ile kendi reklamlarında dalga geçiyodu baya böle kız resim çiziyo dady diye telefon loyduğu kulağı kocaman filan...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Öne çıkan mesajlar