icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 4 tarafı duvar içerde 1 tane küvet var bilmiyom biliyon mu onu da içine giriyon telfon ahizesi gibi bişi var hemen altında musluklar var açıyon su geliyo visual kullanabilecen mi sen o muslukları :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ice, tamam da ya dört duvar arasındayken bi atilla filan spawn olursa... hiç düşünmüyosun hiçççç...[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Biri bana banyonun yerini göstersin :D bakalım kullanabilicem mi :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o zaman gusul edip bekliyecez :D:D:D:D (araya sıkıştırayım oyuna girdim dc oldum)[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Biri bana banyonun yerini göstersin :D bakalım kullanabilicem mi :D genelde koridorun sonunda oluyo ama bulabilecen mi giderken kaybolma sakın bilmiyon sen oraları :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D :D[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi yerimden kalkamıyomki yapış yapış olmuşum :D Bi ara gider bi arkadaşa bakıp çıkarım :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D aha bendende okadar :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Abi yerimden kalkamıyomki yapış yapış olmuşum :D Bi ara gider bi arkadaşa bakıp çıkarım :D :D:D:D:D geçmiş olsun konu patladı[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 konu ben 31. postu yazdıımda patlamıştı zaten :D[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sitede 3 gündür varım.. İlk defa konu patlatmaya yardım ve yataklık ediyorum.. Ben suçsuzum hakim bey sadece biraz yapış yapışım o kadar :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Spidey, 27 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: konu ben 31. postu yazdıımda patlamıştı zaten :D o zaman 2. defa patladı bu arada vendor hack e dikkat edin gerçi yazmışlar foruma ama hatırlatayım dedim[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ah bi de beni hackleseler.. Halime acıyıp inn e biraz para verip giderler :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok abi seni suçlamıoz biz,yazıoduk patladı konu..bu arada duşa giriom şimdi yerini gayet ii hatırlıorum :) beyler bence sizde bi gidin yaw 10dknızı almaz souk bi duş alıp oturun bi daa nolcek :D nyse herkese ii geceler ben gittim,yrn yolcuyuz..[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben oyuna girmeden kalkmam zaten kalkamam.. Sandalye geçmez kapıdan :D iyi geceler[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tekrar 10061 hay böle oyunun çiçek böcek arı bal mantar kiraz felan filan[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuahaha bende bi kere şifremi 20 kez girdim hatalı password diodu meğersem şifremi girerken caps look a basmışım yanlışlıkla,(kimseye soolemedim ama hacklendim die ağlamıştım :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hackshield dondu kaldı ya ne yazdığımı da göremiyom :D Reset zamanı...[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 n00oluyo ben de anlamadım bi laucher le çalıştırıom serwer failed gibi bişiler sölüyo bi kere giriyo sonra login failed veriyo empire a mı geçioz acaba gibi bi düşünce geçmio diil aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ehuhuheu olum ya ağlanır mı ya :D Ben sabah hacklendim sandım varya nerdeyse sevindim dış dünyaya geri dönücem diye :D reset atam da gelem[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 naapayım baba deli gibi kasıodum bi baqtım char gitmiş zandım :D şimdi sorarsanız charı ne oldu die ........ hack lendi ve ıtemleri alıp charımı level düşürmüşlerr :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sanırım ke nin scriptlerini atıyorlar server allah a emanet işler gibi duruyor zırt çöküp zırt geri alınıyor. aynı uo ya döndü :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar