Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne yaaaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 tarafı duvar içerde 1 tane küvet var bilmiyom biliyon mu onu da içine giriyon telfon ahizesi gibi bişi var hemen altında musluklar var açıyon su geliyo visual kullanabilecen mi sen o muslukları :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
ice, tamam da ya dört duvar arasındayken bi atilla filan spawn olursa... hiç düşünmüyosun hiçççç...[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps
Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue
Server..: Ares (ORC) / ares (human)
Level....: 61 / 54
Clan.....: AlmaLibre / Puma
Mesaj tarihi:
Biri bana banyonun yerini göstersin :D bakalım kullanabilicem mi :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Mesaj tarihi:
o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
Biri bana banyonun yerini göstersin :D bakalım kullanabilicem mi :D

genelde koridorun sonunda oluyo ama bulabilecen mi giderken kaybolma sakın bilmiyon sen oraları :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D

:D[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Mesaj tarihi:
Abi yerimden kalkamıyomki yapış yapış olmuşum :D Bi ara gider bi arkadaşa bakıp çıkarım :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
o dört duvar arasında bi orc priest olsun sen beni o zaman gör :D

aha bendende okadar :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps
Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue
Server..: Ares (ORC) / ares (human)
Level....: 61 / 54
Clan.....: AlmaLibre / Puma
Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_TR, 27 Ağustos 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
Abi yerimden kalkamıyomki yapış yapış olmuşum :D Bi ara gider bi arkadaşa bakıp çıkarım :D

:D:D:D:D geçmiş olsun konu patladı[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
konu ben 31. postu yazdıımda patlamıştı zaten :D[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Mesaj tarihi:
sitede 3 gündür varım.. İlk defa konu patlatmaya yardım ve yataklık ediyorum.. Ben suçsuzum hakim bey sadece biraz yapış yapışım o kadar :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
said:
Spidey, 27 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
konu ben 31. postu yazdıımda patlamıştı zaten :D

o zaman 2. defa patladı bu arada vendor hack e dikkat edin gerçi yazmışlar foruma ama hatırlatayım dedim[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
Ah bi de beni hackleseler.. Halime acıyıp inn e biraz para verip giderler :D[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
yok abi seni suçlamıoz biz,yazıoduk patladı konu..bu arada duşa giriom şimdi yerini gayet ii hatırlıorum :) beyler bence sizde bi gidin yaw 10dknızı almaz souk bi duş alıp oturun bi daa nolcek :D nyse herkese ii geceler ben gittim,yrn yolcuyuz..[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Mesaj tarihi:
Ben oyuna girmeden kalkmam zaten kalkamam.. Sandalye geçmez kapıdan :D iyi geceler[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
Hackshield dondu kaldı ya ne yazdığımı da göremiyom :D Reset zamanı...[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
Ehuhuheu olum ya ağlanır mı ya :D Ben sabah hacklendim sandım varya nerdeyse sevindim dış dünyaya geri dönücem diye :D reset atam da gelem[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Mesaj tarihi:
sanırım ke nin scriptlerini atıyorlar server allah a emanet işler gibi duruyor zırt çöküp zırt geri alınıyor. aynı uo ya döndü :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
  • Yeni Oluştur...