Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oyuna girerken hatalı şifre dio siteden oyun şifresi ile girip deiştirelibilyorum sapıttı bunlar gene çiçek bocek işteler basladı gene[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Valla süper içime su serpti bu post. Aynı sorun bende de var. Baştan select karakter dedim sonra b1 e tıkladığımde ne göreyim . Select karus zart zurt ekranı çıktı. Sonrra 5-6 tane char denedim hepsinde invalid pass...... [spo1=18++++]Çiçek Böcek HEPSİNİN[/spo] [Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Ağustos 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 offf ya bende tırstım hacklendim diye :) valla içime su serptin edit: çiçek böcek hepsinin :D Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx [Bu mesaj serdary76 tarafından 26 Ağustos 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şuanda girilebiliyo. Ohh yaw :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ii bari canni sende beni rahatlattın ama aklıma bişey takıldı bugun 26 ağustos ke filan diolardı acaba dedim bi anda bide sitede su yazıo ------------------------------------------------------------ Our Loyal Customers: We at K2 Network management have been implementing various changes and are actively addressing many of your concerns. We are working feverishly to solve the server stability problem and other issues brought upon largely by those who try to misuse and abuse our game. Hence we are acting with the utmost of our abilities to solve these problems and place in severe policing efforts. Please take notice that our intentions at K2 Network are to serve our customers in the best way possible for Knight Online. For example, we will be eventually expanding customer service to everyone over a gradually phased timeframe. Thank you for your concerns and rest assured we are doing our best. -K2 Network Management Team ------------------------------------------------------------ türkce meali ne anlamadım wallaha :)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 K2 deki online olma problemlerini çözmek için çalışıyorlarmış sanırım, bu sebeple de herkese belli bir süre online olma imkanı sağlayarak bu problemi çözmeye çalışabiliriz gibi bişiler demiş...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 biz cunku gold uyeliği hayrına alıoz bi kere de kıyak yapsalar bi sasırsalar dişimi kırcam kobay fare olduk[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ii ben oldum gold uye olaya bak ya verdiğim para haram olsun 1 kere adam akıllı 5 saat hiç bir sorun olmadan oynıyamadım şu oyunu horoz kesecem valla oynarsam[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 horozla ugrasma bi harpy kes yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuhaaa harpy az dm kesmek lazım asiii bağla aga şunun ayaklarınıda devirelim bıçağı biledim :D [signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS [Bu mesaj icebreak3r tarafından 26 Ağustos 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ama harpy nin kanını alnına sürme... yanlarından geçerken kokuyu alıyolar (ıyyyyy :P :D )[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arada bi bole oyunda hata olması ii oluo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Böylece yemek yemaa ve wc molasına vakit buluyoz ;) Yetkililerden bu DC olaylarını iki katına çıkarmalarını arz ederim :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi arada bi diil ki ya şu aralar çok fazla oluyo deli edio adamı,inşllh kısa zmnda hallolur dedikleri gibi..[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 26 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Böylece yemek yemaa ve wc molasına vakit buluyoz ;) Yetkililerden bu DC olaylarını iki katına çıkarmalarını arz ederim :D bugün herkezin espiri yeteneği üstünde :D :D :D lolllll :D :D :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bari sole 4 saate bi olsun 3 3 gunde bbanyo icin versinler uzun bi sure tmm dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 10061 veriyo yarım saattir öffffff sıkıldım yaaa bırakacam bu oyunu diom olmuyo 10 dk sonra yine başındayım ne lanet şeymiş bu yaa[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 3 gündür açım , 21 gündür sabun yüzü görmedim , Saç sakala karıştı , Burnuma tarif edilemez kokular geliyo... Bu DC-invalit benim eski güzel günlerime dönme zamanı verir bana belki ama ya ben banyodayken sorun giderse..? En iyisi denemeye devam ya girerse..? :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: icebreak3r, 26 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: 10061 veriyo yarım saattir öffffff sıkıldım yaaa bırakacam bu oyunu diom olmuyo 10 dk sonra yine başındayım ne lanet şeymiş bu yaa aynı sorunu ben de yaşıyorum.lise 2 yim bu sene öss kasmaya başladık ciddi ciddi,son bikaç hafta okulların açlmasına son oyunlarımı oynuorum, bööle olması gerçekten deli edio...böle olunca küfür ederk gothic e geçiorum ben de.bide oyunun orjinalini buldum almanca gothic II oynuorum bi yandan da almanca kasmış oluoz o bkmdan ii oluo.yaw hala giremiorum şu lanet oyunaa...[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: VisuaL_TR, 26 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: 3 gündür açım , 21 gündür sabun yüzü görmedim , Saç sakala karıştı , Burnuma tarif edilemez kokular geliyo... Bu DC-invalit benim eski güzel günlerime dönme zamanı verir bana belki ama ya ben banyodayken sorun giderse..? En iyisi denemeye devam ya girerse..? :D :D allah hepimizi ıslah etsin ...[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Koku size de geliyo mu? :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 walla ben bi koku duyuyorum ama benden de gelio olabilir :D birazdan duşa gircem yaa,hala giremedim zaten ...[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi duş nası bişeydi ya ben hatırlamıyom... :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben hatırlar gibiyim... ıslak, sabunlu ve ii kokutucu özelliği olan bişiydi... ne günlerdi be :P :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / ares (human) Level....: 61 / 54 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi 3 ay once yapmıstım o ara partydekıler benı bi yere cekmıs olmusum bida yapmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar