Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya arkadaşlar ben bi süredir arıyorumda ao cdsi bulamadım çıldırdım çıldıracağım bilen varsa adam gibi nerde bulabileceğimi bi haber salarsa çok sevinirim saolun[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 download edılebılıor sehrını flm soylersen sana yardım edebılıcek arkadaslar cıkabılır[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 valla şehir istanbul ayrıca nereden download edebileceğimi söylersenizde baya sevaba geçer[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FadetoblacK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 www.anarchyonline.com ilk önce bir acc. açman gerek kredi kartı veya hangi şekilde ödeyeceksen onu hallet , ardından orda bulursun zaten downloadı biraz kurcala siteyi yeter. Siteye girdiğinde yanda "Download Game" yazıyor.Ayrıca Notum Wars upgrade'i var onun içinde ayrıdan para ödüyorsun ama acc.'ına girip ordan parasını ödeyip register edebilirsin sonra da siteden download edebilrisin onu da aynen oyun gibi. [Bu mesaj FadetoblacK tarafından 13 July 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 çok sağolun beyler eywllh[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar