tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ne güzelde cumartesiye gelmiş hem doom günün :S[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @crysania benim ki 4 nisanda ama ben hic ibr zaman arkadaslarımla kutlamadım :( Bilmiyorum ama kutlamadıgımı fark ettim. Kötü birşeymiş *!nice mutlu yıllara iyki doğdun *:)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 daha doğmadı yaw iki gün bekleyin[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende yıllardır tek kutlarım en son ortaokulda pc aldılar bana ogün bugündür kendi kendime kutlarım tlf kapatıruım.. farklılık olsun birazz heh.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 asosyal?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Deadem?[signature][hline]Eşek cenneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mutlu yıllar. al bi şarap evde iç , şiir yaz hehe. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 iyiki doğacan. zaten dersanen var yazık ya :p en iisi işte arkadaşlarını alıp kahvebahane ye fln git. akşam da ailenle kutlarsın geçer işte. o kadar da önemli değil. seneye kutlarsın asıl.daha 17 17 17..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pasta al , doom gunune gelmeseler bile pastaya gelen olur : ) doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Önceden hiç dogum günü kutlama gereksinimi duymadım halen de duymuyorum,normal bir günmüş gibi işlerime bakarım aileminde umursadığı yok zaten ama kardeşiminkine bi haZırlık bi hazırlık :D Bence insanın doğdugu ğün rahime ulaştıgı zamandır bööle düşününce zaten kimse istediği zamanı bulamıyor o yüzden kafama takmıyorum çünkü dogdugum günü bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 doum gunun kutlu olsn tatlı cadı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 doğum günün kutlu olsun demeyi unutmuşum bi önceki postumda. Valla istteysen senin doğum gününe parti verelim istersen =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 şimdiden iyiki doğdun bide ayrıyetten 25 inde deriz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benım dogum gunum 2 ocak ama hep yılbası gecesı kutlarız ama 2 ocakta yıne kutlarız hıc anlamam ama kıtlarız :D yılbasındada bende bunu sevıorum :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yaşlanıyoruz.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yahu cadı olayı nedir cadı olayı, onu açıkla bir zahmet. Ben ona takıldım valla merak içindeyim. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ilk cadı olayından başlayım cvplamaya tüm arkadaşlarım beni Cadı olarak nitelendirdikleri için bnde artık kendimi gerçek bi cadı olarak görmeye başladım bu ondan kaynaklanıo ki umarım merakını gidermiştir bu açıklama ;) ayrıca ilgi gösteren herkese ii dilerleri için çokkk çokkk teşekkür ederim ki şunu da belirteyim hocalarım bnm doğum günümü bilmedikleri halde ben bu msjı yazarken harika bi hediye verdi hediyeyi sölüyorummm bnm staj için istediğim yeri ki orda staj yapmak ayrıcalık bnm için ayarlamışlar hem de en yakın arkım da yanımda olucak tabi şuan meraktasınız nere bura die sölüyorumm sölüyorumm hazır olun ---IBM--- üsperrr dimi :-p çokk mutluyummm çokkkk :):D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çin aldı valla marka olarak onları bilemiyorum :p. Tamam anladım cadı olayını da, engizisyon hala işler durumda unutma, nihaha :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1 sene 1 gün öncede ben gelmişim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Doum günün kutlu olsun diyerek başlıyım söze. Başka sözüm yok :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Teşekkürler die başlayıp bitiriim bari bende :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: crysania, 23 Ağustos 2005 12:14 tarihinde demiş ki: beni daha bara almıolar :S:s anca bi mekan ım var oraya girebiliomm ehhehehee neden bilmiorum komik geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ee doğal olarak bana da komik gelio ama acı da gelio aynı zamanda...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iide senin doum günün 25 i deilmi?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ewett :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar