RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arkadaşlar Lotr Two Towersta .. Miğfer Dibi(helms Deep)'te savaş tam başlamadan önce Elfler geliyor ya Haldir İle .. Orda çalan şarkının adı nedir bilen varmı :( ? .. Howard shore - The Leave taking dicem ama orda aynı tür değil ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 uruk hai var bende o olabilir belki bir de riders of rohan var ama o degildir... howard shore gene...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet artik eminim... howard shore- uruk hai[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayır Uruk Hai değil Uruk hai zaten Orcların hazırlanışında çalan muzikti .. ben Elf lerin Miğfer dibine geldiğindeki O Muziği soruyorum .. hani böle Godfather muziği gibiydi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaa bu uruk hai nin basinda bir muzik caliyor sonradan kotuye degisiyor daha sonra orclarin hazirlanisinda ki muzige geciyor neyse howard shore in tum albumunu cek o zaman yani...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fkleseh senin dediğini anladım ben eheh .. ama o değil yani .. O ordu toparlandığı zaman .. benim dediğim hani Miğfer dibinde savaşa hazırlanıolar ya Surlarda falan duruyolar,Elfler geliyor hatta Bi abimiz ''Open the gateee'' diye bağırıyor ... Sonra Elfler girior içeri Haldir ilen .. Orda elfler gelirken ki muziği arıyorum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://students.sabanciuniv.edu/~cempolat/ElvesArrive.mp3[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zaidral sana ne kadar teşekür etsem az .. Çok sağol ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet zaidral merak etmesem bile senin sayende bende dinlemiş oldum :)) reyviyede teşekkür etmek lazım tabiiki[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 varya harbi bu topik açılmıştı :D Grom açmıştı sanırım..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mandoo Bu konu açılmamıştır diye arama yapmadım,yinede pardon .. Syn çok güzel bi muziği var demi,insanı çok gaza getiriyor gerçekten ... Birde Howard Shore - the return of the king çok güzeldir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 26 Ağustos 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet bu parçayı bende çok arıyodum ama sanırsam uruklar surlara saldırırken de bu parça çalıyodu ama daha harikası onu nerden indirebilirim ?[signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Howard Shore - the leave taking veya Lotr - Helms Deep'dir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 27 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar