Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Los Angeles

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

su anda amerikanin california eyaletindeyim sali gunu donucem 2 ayda sunu diyebilirimki LA sadece sisirme, adamlar oscar toreninin yapildigi binayi ve etrafini ne kdr degisik gostermisler bize ne kdr garip enpoze etmisler ama sokak uzerinde ve arkasinda her yerde evsizler sokak pis cis kokuyor ve cop dolu...
Hele LAin ici yasanilmicak yerler ve biraz etrafi da cok kotu hep meksikalilar ve zenciler cete kurmus sekilde yoldageziolar bir suru evsiz LAde fakat biraz guneye gidildiginde (25-30mil kdr) orange county basliyor ve oralar cok guzel yerler...
ayrica buraya gelmeye calisan veya planlayan warsa daha da anlatabilirim:)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Long Beach tarafına git orası güzel deniz meniz...
Bi' de Bubbagump var orada yemek ye Forrest Gump filmi üzerine kurulu restorant güzel baya...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

log beache gittim saol ama bubagumpi gormedim tekrar gidebilirsem yerim:)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.

[Bu mesaj _Tora_ tarafından 13 Ağustos 2005 07:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 12 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Sokaklar nası cis kokuyor ya onu anlamadm ben?
Sokagamı ısıyo mıllet orda?

orası için bilmiyorum ama evet işeyenler var o çok gelişmiş! ülkelerde..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Villians burda bi' kaç fotoğraf var...Daha çok var ama hepsini upload etmem bi gün felan sürer galiba...
http://forum.paticik.com/view.php?id=134947[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...