Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Los Angeles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su anda amerikanin california eyaletindeyim sali gunu donucem 2 ayda sunu diyebilirimki LA sadece sisirme, adamlar oscar toreninin yapildigi binayi ve etrafini ne kdr degisik gostermisler bize ne kdr garip enpoze etmisler ama sokak uzerinde ve arkasinda her yerde evsizler sokak pis cis kokuyor ve cop dolu...
Hele LAin ici yasanilmicak yerler ve biraz etrafi da cok kotu hep meksikalilar ve zenciler cete kurmus sekilde yoldageziolar bir suru evsiz LAde fakat biraz guneye gidildiginde (25-30mil kdr) orange county basliyor ve oralar cok guzel yerler...
ayrica buraya gelmeye calisan veya planlayan warsa daha da anlatabilirim:)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Orange County? O.C? Summer'la Anna'ya selamlar...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Orange Country!!! abi sen cenette gıtmısın bea :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
valla abim orda oda aynı tip seyleden sikayetci orda calsiiyodu simdi vazgecti türkiyeye dönüyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
istanbul rules[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
yok ondan değil şu donla denize girenler dışında istanbul güzel , hele anadolu yakası[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
los angeles sehir merkezinde butun evsizler dolasiyor ve evet sokaga isiyolar:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Long Beach tarafına git orası güzel deniz meniz...
Bi' de Bubbagump var orada yemek ye Forrest Gump filmi üzerine kurulu restorant güzel baya...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Mesaj tarihi:
log beache gittim saol ama bubagumpi gormedim tekrar gidebilirsem yerim:)[signature][hline]

[Bu mesaj _Tora_ tarafından 13 Ağustos 2005 07:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beverly hills los angelestamıydı???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
  • Yeni Oluştur...