Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ANATOLIA Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Anatolia, Anatolia Sevgim seninle bu zor günlerinde Anatolia, Anatolia Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver Be hey anla derdim bu son çığlığımda Yorgun bu toprak ölüm cok yakında Doğduğun yer, bu eski dünya Doyduğun yer, bu yaşlı dünya Bir gün gelmiş, gülmez olmuş İsmi artık anılmaz olmuş Anatolia, Anatolia Sevgim seninle bu zor günlerinde Anatolia, Anatolia Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 pentagramın şaheserlerinden biri AYRICA İHANETE FLN MI UĞRADIN?[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Unutuyoruz. TÜRK olduğumuzu, aslımızı unutuyoruz. Ama unutmamamız gereken birşey daha var, bu ihanet cezasız kalmaz. Sevgimizi zor günlerinde Anadolumuza yurdumuza vermezssek bu ihanetin cezasını çok kötü şekilde öderiz. BEN BU TOPRAKLARDA EMPERYALİST EMELLER GÖRMEK İSTEMİYORUM. Sizde görmek istemiyorsanız, TÜRKİYEMİZE SAHİP ÇIKIN.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bunu yeri karalama defteri diil[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 biz burda edebi şeyler karalarız haklı da olsan insanları diil[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Dagger, 13 July 2003 01:32 tarihinde demiş ki: pentagramın şaheserlerinden biri AYRICA İHANETE FLN MI UĞRADIN?[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Ne yazıkki ben değil, GÜZEL ANADOLUM ihanete uğruyo. Atatürk'ün ilkelerini unutmayın. Bu vatana sahip çıkma vakti gelmişdir. Herşey microdan macroya gider, ben microyum, hadi, birlikte macroyu oluşturalım !![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yürü beee kim tutar ! önce forumu ardından dünyayı feth edelim ! vatan millet sakarya ! kahrolsun emperyalistler ! yanki go hom ![hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Herşey microdan macroya gider arcane. Amacım dünyayı feth etmek değil, Türk insanını Türkiye'yi korumaya teşvik etmek. Biz bu topraklardan vazgeçer, adını anmaz olursak, ihanetin bedelini bize ödertirken çok acı çektirirler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Iste paticik. Iste gelecegin SNN si. Simdi arkadaslarinin oyun ve edebiyat portalllarini bole kirletmesini engellemessek, biz deil, bizden kucuklerimiz cok zarar gorecek. Internette Siyasi goruse Din ayriligina hayir dielim, Hepimiz huzur bulalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hep komik gelmistir, nedenini de sorarim... acep sarkinin turkce versionunda niye "Anatolia" kullanilmistir? ayrica niye karalama defteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Karalama defterinin altında hayaller,düşler,umutlar yazıyor. buda benim hayalim. türk insanının türkiyesine sahip çıkması! bu nedenle karalama defteri. Anatolia ise kafiye amaçlı kullanılmış.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 anadolu ile de kafiye oluyor o albümün 2 şarkısı hariç bütün şarkıları ingilizce değil mi zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bir ins. şarkı var iki türkçe gerisi ingilizce. (gündüz gece ve anatolia türkçe versiyon)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: The_Guardian, 13 July 2003 09:25 tarihinde demiş ki: Iste paticik. Iste gelecegin SNN si. Simdi arkadaslarinin oyun ve edebiyat portalllarini bole kirletmesini engellemessek, biz deil, bizden kucuklerimiz cok zarar gorecek. Internette Siyasi goruse Din ayriligina hayir dielim, Hepimiz huzur bulalim +1[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: horacegoesskiing, 13 July 2003 21:23 tarihinde demiş ki: said: The_Guardian, 13 July 2003 09:25 tarihinde demiş ki: Iste paticik. Iste gelecegin SNN si. Simdi arkadaslarinin oyun ve edebiyat portalllarini bole kirletmesini engellemessek, biz deil, bizden kucuklerimiz cok zarar gorecek. Internette Siyasi goruse Din ayriligina hayir dielim, Hepimiz huzur bulalim +1[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? +1[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar