Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANATOLIA

Selamon

Öne çıkan mesajlar

ANATOLIA

Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
Halim bilmez, derdim sormaz
Zor anımda, sahip çıkmaz
Böyle sansız mertlik olmaz
Bu ihanet cezasız kalmaz

Anatolia, Anatolia
Sevgim seninle bu zor günlerinde
Anatolia, Anatolia
Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver

Be hey anla derdim bu son çığlığımda
Yorgun bu toprak ölüm cok yakında

Doğduğun yer, bu eski dünya
Doyduğun yer, bu yaşlı dünya
Bir gün gelmiş, gülmez olmuş
İsmi artık anılmaz olmuş

Anatolia, Anatolia
Sevgim seninle bu zor günlerinde
Anatolia, Anatolia
Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Unutuyoruz. TÜRK olduğumuzu, aslımızı unutuyoruz. Ama unutmamamız gereken birşey daha var, bu ihanet cezasız kalmaz. Sevgimizi zor günlerinde Anadolumuza yurdumuza vermezssek bu ihanetin cezasını çok kötü şekilde öderiz. BEN BU TOPRAKLARDA EMPERYALİST EMELLER GÖRMEK İSTEMİYORUM. Sizde görmek istemiyorsanız, TÜRKİYEMİZE SAHİP ÇIKIN.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 13 July 2003 01:32 tarihinde demiş ki:
pentagramın şaheserlerinden biri
AYRICA İHANETE FLN MI UĞRADIN?[hline]Tıkla!

[Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Litrature and poetry features.

Ne yazıkki ben değil, GÜZEL ANADOLUM ihanete uğruyo. Atatürk'ün ilkelerini unutmayın. Bu vatana sahip çıkma vakti gelmişdir. Herşey microdan macroya gider, ben microyum, hadi, birlikte macroyu oluşturalım !![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey microdan macroya gider arcane. Amacım dünyayı feth etmek değil, Türk insanını Türkiye'yi korumaya teşvik etmek. Biz bu topraklardan vazgeçer, adını anmaz olursak, ihanetin bedelini bize ödertirken çok acı çektirirler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Karalama defterinin altında hayaller,düşler,umutlar yazıyor. buda benim hayalim. türk insanının türkiyesine sahip çıkması! bu nedenle karalama defteri. Anatolia ise kafiye amaçlı kullanılmış.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

bir ins. şarkı var iki türkçe gerisi ingilizce. (gündüz gece ve anatolia türkçe versiyon)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 13 July 2003 09:25 tarihinde demiş ki:
Iste paticik. Iste gelecegin SNN si.
Simdi arkadaslarinin oyun ve edebiyat portalllarini bole kirletmesini engellemessek, biz deil, bizden kucuklerimiz cok zarar gorecek.

Internette Siyasi goruse Din ayriligina hayir dielim, Hepimiz huzur bulalim

+1[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 13 July 2003 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
The_Guardian, 13 July 2003 09:25 tarihinde demiş ki:
Iste paticik. Iste gelecegin SNN si.
Simdi arkadaslarinin oyun ve edebiyat portalllarini bole kirletmesini engellemessek, biz deil, bizden kucuklerimiz cok zarar gorecek.

Internette Siyasi goruse Din ayriligina hayir dielim, Hepimiz huzur bulalim

+1[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

+1[hline]No job
No school
No money
NO PROBLEM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...